Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο Subaru Forester

Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο Subaru Forester

Η πέμπτη γενιά του ιαπωνικού SUV θα κάνει το ντεμπούτο της στην Διεθνή Έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το νέο Forester θα παρουσιαστεί προς το τέλος Μαρτίου, μιας και θα φιγουράρει σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Subaru στη Διεθνή Έκθεση της Νέας Υόρκης.

Η ανακοίνωση της Subaru Corporation συνοδευόταν και από μια teaser εικόνα με το πίσω φανάρι, ενώ ανάφερε ότι η πολύαναμενόμενη υβριδική έκδοση της νέας γενιάς θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 25 Απριλίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Το νέο ιαπωνικό SUV βασίζεται στην Subaru Global Platform που χρησιμοποιούν και τα νέα Impreza και XV. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Forester θα είναι αρκετά πιο άκαμπτο, ελαφρύ και ασφαλές, μιας και η SGP έχει διαπρέψει στις δοκιμές πρόσκρουσης.

Οι διαστάσεις της νέας γενιάς Forester δεν θα διαφοροποιηθούν αρκετά και η εμφάνισή του θα έχει αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο Viviz Future του 2015 (κάτω φωτογραφία).

Λεπτομέρειες για την γκάμα κινητήρων δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι όλες οι εκδόσεις κινητήρα θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο CVT, καθώς αποτελεί μέρος της «ομπρέλας» ηλεκτρονικών βοηθημάτων EyeSight.

Τέλος, το νέο Forester αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά πριν το τέλος του έτους.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube