Πάτησε Ελλάδα το νέο Subaru XV

Πάτησε Ελλάδα το νέο Subaru XV

Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου ιαπωνικού SUV.

Η τρίτη γενιά του compact SUV της Subaru βρίσκεται στη χώρα μας και φιγουράρει στις εκθέσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Subaru XV διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Η βασική έκδοση κινητήρα εφοδιάζεται με τον 1.6 Boxer των 114 ίππων και ακολουθεί η 2λιτρη Boxer με τους 156 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο CVT και τετρακίνηση.

Τα τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα Pure, Style, Style Navi και Premium, με την δίλιτρη έκδοση να εφοδιάζεται αποκλειστικά με τα δύο πλουσιότερα. Η βασική έκδοση Pure διαθέτει 7 αερόσακους (μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού), ενεργά εμπρός προσκέφαλα, X-Mode, ESP, Hill Hold Assist, ενεργό cruise control, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες βροχής και φώτων, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, keyless entry, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και χειριστήρια στο τιμόνι, Apple CarPlay και Android Auto κ.α.

Οι τιμές για τα XV με τον 1.6 ξεκινούν από τα €25.980 και για τα δίλιτρα από τα €32.675. Για να δείτε τον αναλυτικό εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου compact SUV της Subaru, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο pdf.

ΈκδοσηΤιμή
1.6i ES Pure€25.980
1.6i-S ES Style€28.635
1.6i-S ES Style Navi€31.980
1.6i-S ES Premium€34.980
2.0i-S ES Style Navi€32.675
2.0i-S ES Premium€36.200

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube