Έρχεται Μ2 CSL από την BMW

Έρχεται Μ2 CSL από την BMW

Η BMW ίσως ετοιμάζει μια junior CSL βασισμένη στην πρόσφατη M2.

Η BMW λέγεται ότι εξετάζει την δημιουργία μιας πιο σκληροπυρηνικής ελαφρύτερης και ισχυρότερης  έκδοσης της Μ2. Μια νέα CSL δηλαδή, που έχουμε να δούμε από την εποχή της M3 E46.

Όταν είχε παρουσιαστεί η νέα Μ3 / Μ4, όλοι λίγο πολύ φανταζόμασταν ότι θα προκύψουν ισχυρότερες εκδόσεις. Και έτσι έγινε, με το Competion Package αλλά και την Μ4 GTS. Ήταν κάτι που η μάρκα συνήθιζε να κάνει με την Μ3, οπότε υπήρχε η σχετική εμπειρία.

Η Μ2 είναι ένα νέο μοντέλο. Δεν έχουμε παραδείγματα από το παρελθόν. Αλλά φαίνεται ότι το M Division θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία. Το ρεπορτάζ του καλά πληροφορημένου στα θέματα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Auto Motor und Sport αναφέρει ότι η BMW έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω σε μία ελαφρύτερη και ισχυρότερη έκδοση της Μ2. Που θα λέγεται M2 CSL ή GTS. Η οποία θα διαθέτει ανθρακονημάτινα πάνελ αμαξώματος, πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο και αυξημένη ιπποδύναμη από τους 360 στους 400 ίππους.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την BMW M3 [video]

Δεν υπάρχει επίσημη πληροφορήση, ωστόσο είναι στη λογική της BMW να προσφέρει αναβαθμισμένες εκδόσεις σχεδόν για κάθε αυτοκίνητο Μ. Οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Πηγές RoT, AR Revista, Autoguide

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube