Η επόμενη Alfa Romeo Giulietta θα είναι μια Giulia υπό κλίμακα

Η επόμενη Alfa Romeo Giulietta θα είναι μια Giulia υπό κλίμακα

Πέρα από την εμφάνιση, το νέο ιταλικό μικρό οικογενειακό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πισωκίνητο.

Παρά το γεγονός ότι η Alfa Romeo κυνηγάει τους εμπορικούς της στόχους της με την Giulia και ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου SUV Stelvio, δεν θα αμελήσει και τις μικρότερες κατηγορίες οχημάτων.

Αυτή την περίοδο, η Alfa Romeo βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης της νέας γενιάς της Giulietta, και σύμφωνα με στελέχη της ιταλικής φίρμας είναι τεχνικά εφικτό να βασιστεί σε μία κοντύτερη εκδοχή της πλατφόρμας της Giulia. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα το νέο μικρό οικογενειακό της Alfa Romeo να είναι πισωκίνητο και προαιρετικά τετρακίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180 AT8

Στην καμπίνα, αναμένεται να δούμε μια εντελώς νέα εικόνα εμπνευσμένη από τη Giulia και τη Stelvio, ενώ η ποιότητα των υλικών θα είναι ανεβασμένη. Το ίδιο θα συμβεί και με τον εξοπλισμό, που θα περιλαμβάνει ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Στις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε, η μελλοντική Giulietta αποτελεί ένα σχεδιαστικό μίγμα των δύο μεγαλύτερων μοντέλων της μιλανέζικης φίρμας, με ώμους και καπό από την Giulia και οροφή που θυμίζει την Stelvio.

[Πηγή Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube