Διαρροή: Το μελλοντικό Jeep Grand Wagoneer «ξέφυγε» σε μίτινγκ ντίλερ της FCA

Διαρροή: Το μελλοντικό Jeep Grand Wagoneer «ξέφυγε» σε μίτινγκ ντίλερ της FCA

Δύο εικόνες του ολοκαίνουργιου Jeep Grand Wagoneer διέρρευσαν στο web, ύστερα από συνάντηση ντίλερ της Fiat Chrysler Automobiles.

Ένας από τους συμμετέχοντες εμπόρους σε πρόσφατη συνάντηση της FCA φέρεται να έχει αποκαλύψει αυτές τις φωτογραφίες του επερχόμενου Grand Wagoneer της Jeep, καθώς και επιβεβαίωσε πόσο κοντά βρίσκεται σε σχεδιασμό το επίσης επερχόμενο ανασχεδιασμένο Wrangler 2018 με το υφιστάμενο μοντέλο.

Μια διαφάνεια που δείχνει τα φώτα των μοντέλων της μελλοντικής γκάμας των Jeep, περιλαμβανομένου του νέου Grand Wagoneer, αποκαλύπτει πόσο ψηλότερο και πιο φαρδύ είναι σε σχέση με το σημερινό Grand Cherokee. Το Compass που θα ντεμπουτάρει επίσημα στη Β. Αμερική στο LA Auto Show 2016, το επόμενο μήνα, παραδόξως δεν εμφανίζεται στη διαφάνεια.

Το αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι είναι το Grand Wagoneer εμφανίζεται με εμπρός φανάρια αποτελούμενα από επτά LED σε κάθε πλευρά της φαρδιάς χρωμέ μάσκας, επίσης αποτελούμενης από επτά παραλληλόγραμμα «κουτιά». Στιλ που μιμείται απόλυτα τη γρίλια του υφιστάμενου Grand Cherokee σε πιο επιθετική όμως εκτέλεση. Τεχνολογία LED χρησιμοποιείται επίσης στους προβολείς ομίχλης, που βρίσκονται τοποθετημένοι χαμηλά και πάνω από αυτά που φαίνονται να είναι διπλοί αισθητήρες ή συστοιχία από κάμερες.



Στην εικόνα που δείχνει το πίσω μέρος, κάθε οριζόντιο γκρουπ του φαναριού ενσωματώνει επίσης επτά LED κατά μήκος μιας φαρδιάς πίσω πόρτας, πάνω από τις διπλές μπούκες του Grand Wagoneer.



Συνολικά, το Grand Wagoneer με τις τρεις σειρές καθισμάτων και το οποίο θα υποστηρίζεται από μια επιμηκυμένη εκδοχή της πλατφόρμας του επόμενου Grand Cherokee (η ίδια με αυτή της Maserati Levante), δείχνει ότι είναι τόσο ψηλότερο όσο και πιο φαρδύ από το υφιστάμενο Grand Cherokee, από το οποίο υιοθετεί κάποιες σχεδιαστικές καμπύλες.

Ο Mike Manley, επικεφαλής της φίρμας Jeep, είχε πει ότι το Grand Wagoneer που θα λανσαριστεί ως μοντέλο 2019, δηλαδή θα κυκλοφορήσει το 2018, θα μπορούσε να είναι αντίπαλος του νέου Land Rover Discovery 2017, τόσο σε πολυτέλεια όσο και σε τιμή. Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Manley είπε στο πρόσφατο Mondial de lAutomobile στο Παρίσι, ότι η τιμή του κορυφαίου σε πολυτέλεια Jeep θα μπορούσε να πλησιάσει τις $140.000 ή τις 127.000 ευρώ.

 


Η διαφάνεια με τα φώτα τη γκάμας των μελλοντικών Jeep αποκαλύπτει επίσης την επόμενη γενιά του Wrangler που θα μπει στην παραγωγή το 2017. Απ’ ό,τι μπορούμε να παρατηρήσουμε, οι σχεδιαστές απέφυγαν να προχωρήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στη φόρμα του εμπρός μέρους, ωστόσο η «ουρά» και τα πίσω φώτα LED θα μπορούσαν να αντιγράφουν το ντιζάιν «Jerry-can» του Jeep Renegade.

[Πηγή automotive news, φωτογραφίες KPG Photography]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube