Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Jeep Compass

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Jeep Compass

Εικόνες του αντικαταστάτη των Jeep Compass/Patriot διέρρευσαν ξανά στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά από την Κίνα.

Οι εικόνες που διέρρευσαν μπορεί να μην είναι υψηλής ανάλυσης, όμως μας δείχνουν καθαρά ό,τι θέλαμε να δούμε.

Το νέο Compass –όπως αναμένεται να ονομάζεται – έχει ισχυρές επιρροές από τον μεγάλο του αδελφό, το Grand Cherokee. Αντίθετα απ’ ό,τι έκανε με το Cherokee, η Jeep αυτή τη φορά δεν ρισκάρισε και έδωσε στο νέο Compass μια πιο εύπεπτη, λιγότερο αμφιλεγόμενη εμφάνιση.

Το αυτοκίνητο που εικονίζεται είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο κινεζικής παραγωγής, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Guangzhou Auto Show το Νοέμβριο, σύμφωνα με το NetEase που ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες. Το νέο Compass θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη Βραζιλία τις επόμενες μέρες, ενώ θα εκτεθεί και στο Los Angeles Auto Show το Νοέμβριο.

Βασισμένο σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας του μικρότερου Renegade και του FIAT 500X, το νέο Jeep Compass αναμένεται να προσφέρεται με έναν 2λιτρο τούρμπο και με έναν ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο 2.4. Στην Ευρώπη πιθανότατα θα διατίθεται και με τον 1.4 τούρμπο βενζίνης της FIAT. Θα υπάρχουν εκδόσεις με την κίνηση μπροστά αλλά και τετρακίνητες, ενώ το στάνταρ κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6άρι, με το αυτόματο 9άρι να προσφέρεται ως έξτρα.

Το εσωτερικό δείχνει παρόμοιο με του Cherokee – κι αυτό είναι καλό αφού έχει ελκυστική εμφάνιση και την απαιτούμενη τεχνολογία, με οθόνη αφής 8,4” για το σύστημα infotainment.

Η παραγωγή του νέου Jeep Compass θα γίνεται σε εργοστάσια στη Βραζιλία, το Μεξικό και την Κίνα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στις εκθέσεις τους πρώτους μήνες του 2017.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube