Ανανέωση για το Jeep Grand Cherokee

Ανανέωση για το Jeep Grand Cherokee

Αισθητική ανανέωση και νέες εκδόσεις για την ναυαρχίδα της Jeep.

Το περίπτερο της Jeep στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης θα κοσμείτε από το ανανεωμένο Grand Cherokee και τις δύο νέες εκδόσεις του. Μία που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και μία στις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Την έκδοση Trailhawk την γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες μέσω της διαρροής που υπήρξε και όπως είναι ευκόλως κατανοητό πρόκειται για την ψηλωμένη έκδοση που έχει ως προτεραιότητα τις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Η άλλη έκδοση που παρουσιάστηκε είναι η Summit και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στην επανασχεδιασμένη μάσκα, τους προβολείς ομίχλης τύπου LED και τους τροχούς των 20”.

Στο εσωτερικό της πλούσιας αυτής έκδοσης Summit υπάρχει στάνταρ δερμάτινο σαλόνι σε τέσσερις αποχρώσεις, πληθώρας στοιχείων άνεσης, ηχομονωτικό παρμπρίζ και ηχοσύστημα 850 watt της Harman Kardon.

Η γκάμα κινητήρων που εφοδιάζει την έκδοση αυτή παραμένει ίδια, με την βάση να αποτελεί ο 3.6 V6 βενζίνης και την κορυφή ο V8 5.7. Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα υπάρχει ο γνωστός 3λιτρος V6, ενώ όλοι κινητήρες μπορούν εφοδιάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube