Alfa Romeo Giulia: Καινούργιες Quadrifoglio Nring και Veloce Ti

Alfa Romeo Giulia: Καινούργιες Quadrifoglio Nring και Veloce Ti

Ενώ θα θέλαμε να δούμε την γκάμα της Giulia να επεκτείνεται με νέα αμαξώματα, η Alfa Romeo είναι ικανοποιημένη με το να προσφέρει ειδικές εκδόσεις, στις πιο σπορ παραλλαγές.

Ελαφρύ πρόγραμμα για την Alfa Romeo στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι Ιταλοί είναι ικανοποιημένο, παρουσιάζοντας νέες ειδικές ή περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις. Δύο από αυτές αφορούν την Giulia και τονίζουν το σπορ χαρακτήρα της ιταλικής μπερλίνας.

Έτσι, η Nring βασίζεται στην έκδοση Quadrifoglio. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, αποτελεί μια αναφορά για το Nürburgring και πιο συγκεκριμένα στο ρεκόρ της Giulia που την έχρισε στη διάσημη γερμανική πίστα την ταχύτερη 4θυρη μπερλίνα παραγωγής, με χρόνο 7’ 32” [βλ. video].

H Nring θα αναγνωρίζεται από την αποκλειστική απόχρωση Gray Circuito και την ανθρακονημάτινη οροφή, υλικό που βρίσκεται και στο πλαίσιο της μάσκας και στο κέλυφος των πλευρικών καθρεφτών. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τα κάρμπον κεραμικά φρένα, το υψηλής ποιότητας πακέτο ήχου Harman Kardon, το σύστημα πολυμέσων με την 8,8ιντση οθόνη, καθώς και εμπρός καθίσματα αυτοκινήτων Sparco Racing. Συνολικά θα κατασκευαστούν μόνο 108 κομμάτια, στα οποία μια αριθμημένη πλακέτα στο ταμπλό θα υπενθυμίσει τον αποκλειστικό χαρακτήρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Να θυμίσουμε ότι η Giulia Quadrifoglio φορά διτούρμπινο 2,9λιτρο μοτέρ V6 με 510 άλογα που συνδυάζεται με αυτόματο 8άρι σασμάν.



Η άλλη καινοτομία της γκάμας είναι η Veloce Ti. Το όνομα «Ti», το οποίο προέρχεται από το «Turismo Internazionale», είναι σύμφωνα με τους Μιλανέζους το αυτοκίνητο που «προορίζεται για τις πιο πλούσια εξοπλισμένες και εκλεπτυσμένες εκδόσεις της γκάμας». Αυτή η έκδοση ενισχύει την αποκλειστικότητά της με πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία από τον κατάλογο εξατομίκευσης Mopar: «V» για τη μάσκα, καλύμματα καθρεφτών, πλαϊνές «φούστες», αεροτομή, πατήματα μαρσπιέ. Επιπλέον, οι μαύρες ζάντες των 19 ιντσών κρύβουν από πίσω τους κόκκινες δαγκάνες φρένων. Το ταμπλό είναι καλυμμένο με δέρμα και τα καθίσματα είναι ντυμένα με δέρμα και Alcantara. Η Veloce Ti φοράει το δίλιτρο 4κύλινδρο μοτέρ των 280 ίππων και την τετρακίνητη μετάδοση Q4.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Alfa Romeo Giulia 2.0 MultiAir 200 PS

Η Alfa Romeo δεν γνωστοποίησε την τιμή για καμία από τις δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής.

[Πηγή Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube