Ακόμα πιο γρήγορο το Tesla Model S P100D

Ακόμα πιο γρήγορο το Tesla Model S P100D

Χωρίς να ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες, ο Elon Musk δήλωσε ότι τα 0-100 km/h σε 2,6” αναμένεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Το αφεντικό της Tesla, ο Elon Musk, γνωστοποίησε ότι επίκειται μια αναβάθμιση επιδόσεων για τη ναυαρχίδα της εταιρείας του.

To Tesla Model S P100D αναμένεται λοιπόν να πετυχαίνει ακόμα καλύτερο χρόνο στα 0-100 km/h από το 2,6” του σημερινού μοντέλου, χάρη σε βελτιώσεις που θα απελευθερώσουν την πλήρη δυναμική του αυτοκινήτου.

Αυτό έχει να κάνει με τη λειτουργία «Ludicrous Mode», η οποία είναι η πιο δυνατή του αυτοκινήτου και διατίθεται μόνο στο συγκεκριμένο Model S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το νέο Tesla Model S P100D κάνει 0-100 km/h σε 2,6”

Η αλλαγή αυτή θα γίνει στο πλαίσιο γενικότερων αναβαθμίσεων στη γκάμα του μοντέλου, στην οποία θα πάψει να υπάρχει το P90D. Αντ’ αυτού φημολογείται ότι θα υπάρχει μια έκδοση 100D που θα γεφυρώσει το κενό μεταξύ του 90D και του P110D.

Παράλληλα με τις παραπάνω αλλαγές, ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία εξέλιξε μια πανοραμική ηλιοροφή για το Model S. Όπως και η κανονική οροφή δεν είναι συμβατή με ράγες, όμως δίνει ιδιαίτερα φωτεινή αίσθηση στην καμπίνα, ενώ πετυχαίνει εξαιρετική επίδοση στις δοκιμές ασφάλειας. Ασφαλώς, το πλαίσιό της έχει δεχτεί ενισχύσεις ώστε η ακαμψία του αμαξώματος να μη μειωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παγκόσμιο ρεκόρ στο 400άρι από το Tesla Model S P100D [video]

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι αρχής γενομένης από το αναμενόμενο Model 3, η εταιρεία θα προσφέρει με επιβάρυνση στα μοντέλα της και γυάλινη ηλιοροφή με ηλιακούς συλλέκτες.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube