Τρελαίνει το Apocalypse Hellfire 6x6 του Luka Dončić [video]

Τρελαίνει το Apocalypse Hellfire 6x6 του Luka Dončić [video]

Λες και δεν συγκέντρωνε ήδη αρκετά τα βλέμματα πάνω του, ο αστέρας του NBA οδηγεί το πιο εντυπωσιακό όχημα που κυκλοφορεί στο Dallas.

Luka Dončić

Ο Luka Dončić κερδίζει περίπου €34 εκατομμύρια ετησίως, οπότε προφανώς μπορεί να αγοράσει σχεδόν όποιο αυτοκίνητο επιθυμεί. Αλλά λες και δεν του έφτανε η δημοσιότητα που συγκεντρώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, επέλεξε το πιο πομπώδες και κραυγαλέο όχημα που θα μπορούσε. 

Το θηριώδες Apocalypse Hellfire 6x6 αποτελεί το νέο μεταφορικό μέσο του Luka Dončić, του αστέρα των Dallas Mavericks. Βασίζεται στο Jeep Gladiator, την pick-up εκδοχή του Wrangler.

Βρε Luka, δεν γινόταν ήδη ο κακός χαμός από όπου περνούσες; Με το 6τροχο τέρας, σε καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα

Luka Dončić

O Σλοβένος σταρ του NBA έχει στη συλλογή του διάφορα οχήματα. Συνήθως μετακινείται καθημερινά με τη Lamborghini Urus του, η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή των παικτών του NBA. Λογικά επειδή συνδυάζει καταιγιστικές επιδόσεις, το σήμα της Sant'Agata στο καπό αλλά κι αξιοπρεπείς χώρους για τους δίμετρους αθλητές.

Αλλά όταν θέλει κάτι πιο φανταχτερό, καβαλά το Hellfire 6x6 της Apocalypse. Ο βελτιωτικός οίκος εδρεύει στη Φλόριδα και μεταποιεί όποιο SUV ή διπλοκάμπινο πέσει στα χέρια του. Mercedes-Benz G-Wagen, RAM TRX, Gladiator και τόσα ακόμα. 

 

 

Στην περίπτωση του Luka Dončić, το αμερικανικό μοντέλο μεγάλωσε 701 mm κατά μήκος, φτάνοντας τα 6,248 m. Με έναν επιπλέον άξονα και δύο τροχούς ακόμα, το 6τροχο έχει ψηλώσει σε σχέση με το εργοστασιακό Jeep, φτάνοντας πλέον τα 2,057 m. Όσο περίπου είναι το ύψος του 23χρονου, όταν φοράει παπούτσια.

Κάτω από το καπό φωλιάζει ένας Chevrolet LS3 V8, που αποδίδει περί τους 500 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η όλη κατασκευή κόστισε περί τα €400.000, δηλαδή τέσσερα ημερομίσθια του ακριβοπληρωμένου παίκτη. Το αναφέρουμε για να μην τον λυπάστε!

Luka Dončić

Τις ημέρες που θέλει κάτι πιο οικολογικό, επιλέγει το ηλεκτρικό ποδήλατο Mercedes-EQ. Θυμίζουμε ότι για τα περσινά Χριστούγεννα, ο δημοφιλής άσσος έκανε δώρο το γερμανικό e-bike σε κάθε μέλος της ομάδας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Luka Dončić δωρίζει ηλεκτρικά ποδήλατα σε όλη την ομάδα

Στις προηγούμενες γιορτές μάλιστα, είχε δωρίσει ηλεκτρικά πατίνια. Ελπίζουμε να χρησιμοποιούνται για τον σκοπό που αγοράστηκαν και να μην αραχνιάζουν σε κάποια αποθήκη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube