Θα μας άρεσε ένα Range Rover σεντάν;

Θα μας άρεσε ένα Range Rover σεντάν;

Θα ταίριαζε στην εικόνα της Range Rover ένα σεντάν; Και το αντίστροφο, θα μπορούσαν δηλαδή να προσαρμοστούν τα αισθητικά στοιχεία ενός Range σε ένα σεντάν;

Η γκάμα της Range Rover είναι πολύ περιορισμένη. Αποτελείται αποκλειστικά από πολυτελή SUV. Μέχρι πριν λίγα χρόνια μόνο της μεγάλης κατηγορίας, με πολύ πρόσφατο το άνοιγμα προς τα κάτω με το Evoque.

Ως κατασκευαστής κύρους, με έμφαση στην αριστοκρατική πολυτέλεια, θα της ταίριαζε να έχει και ένα σεντάν. Αυτοί που οδηγούν ένα Range Rover έχουν ταυτόχρονα, είχαν ή θα έχουν σε κάποια άλλη φάση της ζωής τους ένα σεντάν: Μια BMW Σειρά 5 (Δοκιμή: BMW 530i) ή Σειρά 7 (Δοκιμή BMW 740Le iPerformance) , μια Mercedes-Benz Ε-Class (Δοκιμή: Mercedes-Benz E220d), μια Jaguar XF (Δοκιμή: Jaguar XF 20d 180 AT8) ή κάτι αντίστοιχο.

Αν απορούσατε πως θα έδειχνε ένα σεντάν Range Rover, ρίξτε μια ματιά στο Road Rover Velar, μια πρόταση του Kleber Silva. Μια σχεδιαστική πρόταση βασισμένη στην Jaguar XE (Δοκιμή: Jaguar XE 2.0 I4D 180) με στοιχεία από το Range Rover Velar (Δοκιμή: Range Rover Velar D300).

Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης έχει προσαρμόσει στην σιλουέτα της XE ογκώδεις προφυλακτήρες με μεγάλους αεραγωγούς, τα φώτα και τη γρίλια της μάσκας του Velar, τους αεραγωγούς στα εμπρός φτερά και στο πάνω μέρος του καπό. Και παρόμοιας αισθητικής τροχούς. Σε σχέση με την εκλεπτυσμένη κομψότητα της Jaguar XE, δείχνει πιο ογκώδες, τετράγωνο και δυναμικό. Περί ορέξεως ωστόσο…



Πηγή Carscoops 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube