Συνωστισμός στη ράμπα της οδικής βοήθειας! [video]

Συνωστισμός στη ράμπα της οδικής βοήθειας! [video]

Οδηγός χάνει τον έλεγχο σε πάγο και ανεβαίνει με ταχύτητα σε γερανό οδικής βοήθειας που φόρτωνε άλλο αυτοκίνητο!

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σε αυτό το βίαιο ατύχημα, που δεν ήθελε πολύ για να γίνει τραγικό…

Το ατύχημα έγινε προχθές Τετάρτη στο νότιο Michigan, στη συμβολή των αυτοκινητοδρόμων Μ-39 και Ι-96, κοντά στην παγκόσμια έδρα της Ford.

Ο Gerald Marshall, που οδηγούσε το «τρελό» αυτοκίνητο, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι έχασε τον έλεγχο πατώντας σε πάγο, στη λωρίδα εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Προφανώς πάτησε φρένο και θα δούμε στο video τι συνέβη από εκεί και πέρα.

Το συμβάν απαθανατίστηκε από κάμερα στο ταμπλό περιπολικού της αστυνομίας, που ήταν σταματημένο εκεί λόγω προηγούμενου ατυχήματος. Ο άνθρωπος της οδικής βοήθειας είπε ότι είδε τον Marshall να χάνει τον έλεγχο κι άρχισε να τρέχει για να σωθεί…

O οδηγός του περιπολικού ήξερε ότι ο δρόμος γλιστρούσε και περίμενε να έρθουν συνάδελφοί του για να διευθετήσουν κατάλληλα την κίνηση και να αποτρέψουν ακριβώς ένα τέτοιο ατύχημα. Ο Marshall πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα στις συγκεκριμένες συνθήκες, παρότι επέμενε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Holiday on Black Ice! [video]

Τα διδάγματα για μας είναι δύο: Πρώτον, ότι οι λωρίδες εισόδου κι εξόδου στους αυτοκινητοδρόμους είναι πιο πιθανό να πιάσουν πάγο – τον λεγόμενο «μαύρο πάγο» που δεν φαίνεται. Και δεύτερον, ότι πρέπει να προσέχουμε και να παίρνουμε τα μέτρα μας όταν δούμε σταματημένα περιπολικά και γερανούς οδικής βοήθειας με τους φάρους αναμμένους…

[Πηγές: AP, WXYZ-TV, MSP Metro Detroit μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube