Σιγά μη σου πουλήσουμε LaFerrari Aperta

Σιγά μη σου πουλήσουμε LaFerrari Aperta

Η Ferrari αρνείται να πουλήσει LaFerrari Aperta σε πασίγνωστο συλλέκτη αυτοκινήτων, διότι κάνει πολύ ντόρο με τη συλλογή του!

Το όνομά του είναι David Lee και είναι ένας από τους πιο γνωστούς συλλέκτες εξωτικών αυτοκινήτων στον κόσμο με ων ουκ έστιν αριθμό ακολούθων στο Instagram.

Τι ήθελε λοιπόν αυτό ο ανθρωπάκος; Μια LaFerrari Aperta την οποία το Mαranello αρνείται πεισμόνως να του πουλήσει. Και ο Lee για το ιταλικό μαγαζί δεν είναι κανένα τυχαίος. Η συλλογή του διαθέτει πέντε από τις ακριβότερες Ferrari που κατασκευάστηκαν ποτέ: 288 GTO, F40, F50, Enzo και LaFerrari, ενώ πρόσφατα παρέλαβε μια καινούργια F12tdf. Εδώ να σημειώσουμε ότι το Maranello έχει αρνηθεί την πώληση της LaFerrari Aperta και στον Preston Henn, εξίσου σημαντικό συλλέκτη Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Για, πιάσε μου μια Ferrari F12tdf σε κίτρινο

Για να δελεάσει μάλιστα το εργοστάσιο να του κάνει τη χάρη να τον καλέσει για να προσθέσει την Aperta στη συλλογή του, o Lee προσφάτως παρήγγειλε ακόμη τέσσερα καινούργια κομμάτια. Και για να μην έχετε ελλείψεις, η συλλογή του Lee περιλαμβάνει ακόμη μια 250 Lusso Competizione του 1964 και ένα μονοθέσιο Formula 1 του Michael Schumacher.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ferrari: Πέντε από τις ναυαρχίδες της στην πίστα [videos]

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο Lee αποκάλυψε ότι παρά την αγάπη του για τη φίρμα και την ασύλληπτη συλλογή του, η Ferrari δεν θέλει να του πουλήσει μια LaFerrari Aperta. Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στο Maranello, ο Ιταλός κατασκευαστής δεν είναι ευτυχισμένος με την online παρουσία του Lee. «Το εργοστάσιο δεν του αρέσει η δημοσιότητα που δημιουργεί. Μισούν όλο αυτό το ντόρο και λατρεύουν όλο αυτό το ντόρο», είπε με νόημα η πηγή.

Ο ίδιος ο Lee λέει ότι χρησιμοποιεί απλώς τα social media για να μοιραστεί την αγάπη του για τη φίρμα και την περηφάνεια του γι’ αυτή τη συλλογή. «Η αγάπη μου για τη φίρμα και η ευχαρίστηση που παίρνω μοιραζόμενος τη σπέσιαλ συλλογή μου με το κοινό δεν κάνει παρά μόνο καλό στο μέλλον της Ferrari. Αν οι άνθρωποι στη Ferrari θεωρούν ότι πρόκειται για αυτοπροβολή, δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό».

Ενώ συνέθετε τη συλλογή του και προσπαθούσε να εισέλθει στο αποκλειστικό κλαμπ της Ferrari, ο Lee απορρίφθηκε από το εργοστάσιο και παλιότερα, αυτή τη φορά για την αγορά της κουπέ LaFerrari. Ευτυχώς γι’ αυτόν, μπόρεσε να εξασφαλίσει την εξαγορά μιας παράδοσης από άλλον Βορειομερικανό συλλέκτη. Μάλλον θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με τη LaFerrari Aperta.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube