Σε συμβιβασμό η οικογένεια του Paul Walker με τον κλέφτη της συλλογής των αυτοκινήτων του

Σε συμβιβασμό η οικογένεια του Paul Walker με τον κλέφτη της συλλογής των αυτοκινήτων του

Με αρκετή μεγαλοψυχία και πολλά χρήματα, λύνεται το θέμα μεταξύ των κληρονόμων του Paul Walker με τον κλέφτη της συλλογής των αυτοκινήτων του.

Ακούγεται και είναι εξωφρενικό, κι όμως την ώρα που χάνονταν ένας νέος άνθρωπος, κάποιος σκέφτηκε να πλουτίσει σε βάρος του, και μάλιστα με παράνομο τρόπο. Ο λόγος για τον Richard Taylor, από την California των Η.Π.Α που εργάζονταν στις υπηρεσίες του Paul Walker.

Ο Taylor συντηρούσε τα αυτοκίνητα της τεράστιας συλλογής του διάσημου ηθοποιού, πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων στην σειρά ταινιών δράσης Fast & Furious με πυρήνα το αυτοκίνητο και τον κόσμο της βελτίωσης. Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Walker μετά το ατύχημα που είχε ως συνοδηγός μέσα σε μία Porsche Carrera GT, ο Taylor εξαφάνισε τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα από το γκαράζ του. Στην συλλογή, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή, περιλαμβάνονταν πολλές BMW M3, διάφορες εκδόσεις Nissan Skyline, μια Porsche 911 GT3 RS και διάφορα άλλα.

Τον θάνατο του Paul Walker ακολούθησαν δικαστικές διαμάχες σε διάφορα επίπεδα: Για την υπαιτιότητα του ατυχήματος, για αποζημιώσεις, και για την εξαφάνιση των αυτοκινήτων από την συλλογή. Ένα ένα τα ζητήματα φαίνεται ότι διευθετούνται. Μετά την αποζημίωση μαμούθ που επιδικάστηκε στην κόρη του, τώρα η πλευρά του Paul Walker έχει έρθει σε συμφωνία για τον επαναπατρισμό των αυτοκινήτων, όσων δηλαδή έχει ακόμη στην κατοχή του ο Taylor. Γιατί κάποια από αυτά έχουν πουληθεί, προφανώς παράνομα.

Μετά τον θάνατο του Walker, έχουν ήδη δημοπρατήθει κάποια από τα αυτοκίνητά του. Άγνωστο ποια θα είναι η τύχη αυτών που θα επιστρέψει ο Taylor.

Πηγή Autoblog.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube