Μήνυση από τον πατέρα του Paul Walker

Μήνυση από τον πατέρα του Paul Walker

Ο πατέρας του Paul Walker κατέθεσε μήνυση εναντίον της οικογένειας του R. Rodas διεκδικώντας $1,8 εκατ. από τη συλλογή αυτοκινήτων των δύο συνεταίρων.

Έναν χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του πρωταγωνιστή των ταινιών Fast n Furious Paul Walker και του φίλου και συνεταίρου του Roger Rodas ο πατέρας του πρώτου διεκδικεί το μερίδιο του υιού του από την κοινή τους περιουσία.

Λίγους μήνες μετά τον χαμό των δύο φίλων η χήρα του Roger Rodas είχε καταθέσει μήνυση κατά της Porsche για το δυστύχημα. Τώρα όμως φαίνεται πως θα καθίσει κι εκείνη στο εδώλιο του κατηγορουμένου αφού ο πατέρας του Paul Walker την κατηγορεί για άδικη μοιρασιά της κοινής περιουσίας των δύο ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία Always Evolving των δύο συνεταίρων διέθετε μια πλούσια συλλογή αυτοκινήτων, τα οποία θα παραχωρούνταν σε μεσίτες ώστε να πουληθούν μέσα στην περασμένη χρονιά. Όμως ο πατέρας του Paul Walker ισχυρίζεται ότι βρίσκονται ακόμα στην κατοχή της οικογένειας του Rodas.

Με τη μήνυση που κατέθεσε επιδιώκει να παραλάβει είτε κάποια από τα αυτοκίνητα της εταιρίας είτε το χρηματικό ποσό που του αναλογεί από την πώλησή τους. Συγκεκριμένα το ποσό που διεκδικεί είναι $1,8 εκατ.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube