Πραγματικά ξεχωριστά τα διαφημιστικά σποτ για το νέο Citroën C3 [videos]

Πραγματικά ξεχωριστά τα διαφημιστικά σποτ για το νέο Citroën C3 [videos]

Τα τρία εμπνευσμένα σποτάκια για το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου C3 τονίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Η Citroën έφτιαχνε αυτοκίνητα διαφορετικά από τα συνηθισμένα και προς τα εκεί κατευθύνει και πάλι τη στρατηγική της. Το ολοκαίνουργιο C3 δεν είναι μόνο καλύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά έχει και κάποια καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Το νέο μοντέλο ήδη λανσάρεται στη Γαλλία και η εταιρεία έχει γυρίσει γι’ αυτό το σκοπό μια σειρά από εμπνευσμένα διαφημιστικά σποτάκια που επικεντρώνονται σε αυτά τα διαφορετικά στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Citroën αλλάζει σήμα, καμπάνια και σλόγκαν

Το πρώτο σποτάκι έχει τίτλο Marry Me” και θέλει να προβάλει την κάμερα που έχει τοποθετηθεί στο νέο C3. Αυτή μπορεί να στείλει εικόνες και μέσω των κοινωνικών δικτύων – αν και αμφιβάλλουμε αν η ανάλυση θα είναι τόσο υψηλή όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι στα κορίτσια αρέσει το διαφορετικό, όπως ο συγκεκριμένος τρόπος για να ζητήσεις σε γάμο.

Το σποτάκι έχει και sequel, στο οποίο η κοπέλα –που τελικά δέχτηκε την πρόταση και παντρεύτηκε– συγκεντρώνει δεκάδες C3 σε διάφορα χρώματα για να σχηματίσει την εικόνα ενός βρέφους στη μήτρα και να ανακοινώσει έτσι στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος. Το σποτάκι έχει τον τίτλο Baby Colors” και θέλει να προβάλει τα νεανικά χρώματα του C3 κάνοντας μια έμμεση αναφορά στον τρόπο που οι βασιλικές οικογένειες χρησιμοποιούσαν σήματα καπνού για να αναγγείλουν τη γέννηση ενός πρίγκιπα ή μιας πριγκίπισσας.    

Το τελευταίο σποτάκι έχει τίτλο Inspired By You!” και θα έχει παγκόσμια προβολή, καθώς παρόμοιες εκδόσεις του προβάλλονται ήδη στην Ισπανία και το Βέλγιο. Και μόνο η σκηνή όπου ένας άνδρας βάζει κραγιόν κοιτώντας στον καθρέφτη ενός Citroen, αρκεί για να δείξει πόσο τολμηρά, αντισυμβατικά και χωρίς ταμπού είναι τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας!...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Citroën C3 1.2 PureTech 110



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube