Πώς να μην οδηγείς ένα Nissan GT-R στην πίστα [in-car video]

Πώς να μην οδηγείς ένα Nissan GT-R στην πίστα [in-car video]

Ένας ιδιοκτήτης GT-R κάνει σχεδόν κάθε λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος εντός πίστας, ενώ τα σχόλια του video κάνουν ακόμα πιο αστείο το θέαμα.

Βλέπουμε συχνά in-car video με δείγματα αξιοθαύμαστης οδήγησης σε πίστα, αλλά δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να... θαυμάσουμε τόσο απρόσεκτη, αλαζονική και εν τέλει επικίνδυνη οδήγηση από μέσα.

Τα trackdays είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανακαλύψει ακόμα και ένας άπειρος οδηγός τα όρια του αυτοκινήτου του σε ασφαλές περιβάλλον. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Nissan GT-R δήλωσε συμμετοχή σε ένα trackday στο Bedford Autodrome, όμως φαίνεται πως όχι μόνο δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά δεν έχει και καμία όρεξη να μάθει.

Στο video τον βλέπουμε να προσπερνάει στα φρένα και μέσα σε στροφή, κινήσεις που για λόγους ασφαλείας απαγορεύονται στα περισσότερα trackdays, να οδηγεί με το ένα χέρι στηρίζοντας το άλλο στην πόρτα, να βρίζει τους οδηγούς που απλώς πηγαίνουν πιο αργά από αυτόν, να ασχολείται με διάφορες ρυθμίσεις στην κονσόλα του αυτοκίνητου χωρίς νόημα κ.λπ. Τα δε σχόλια που έχει προσθέσει εκ των υστέρων ο χρήστης που ανέβασε το video, που δεν είναι ο ίδιος ο οδηγός του GT-R, κάνουν το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό σε κάποια σημεία.

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο αστείο θα βρίσκει το θέαμα ο ιδιοκτήτης της McLaren MP4-12C η οποία σύμφωνα με τον άνθρωπο που έφτιαξε το video τράκαρε αργότερα μέσα στην ίδια ημέρα με υπαιτιότητα τίνος άλλου; Του οδηγού αυτού του GT-R.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube