Νέο μοντέλο από την Alfa Romeo τον Ιούνιο

Νέο μοντέλο από την Alfa Romeo τον Ιούνιο

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο τον ερχόμενο Ιούνιο, με 7 ακόμα να ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2018.

Ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο της Alfa Romeo τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της μάρκας, Harald Wester, στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Ο Wester απέφυγε να διευκρινίσει πιο μοντέλο θα είναι αυτό ή έστω σε πια κατηγορία θα τοποθετηθεί, αλλά ανέφερε ότι τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στο μουσείο της φίρμας στην Ιταλία.

Τόνισε επίσης ότι μέχρι τα τέλη του 2018 θα παρουσιαστούν συνολικά οκτώ νέα μοντέλα από την Alfa Romeo, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος αύξησης των πωλήσεων στις 400.000 μονάδες ετησίως, που έχει τεθεί από τον CEΟ του ομίλου FCA, Sergio Marchionne. Υπενθυμίζουμε ότι οι πωλήσεις της ιταλικής εταιρείας πέρσι κυμάνθηκαν σε μόλις 74.000 μονάδες.

Γνωρίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό ότι η Alfa Romeo βρίσκεται στην διαδικασία εξέλιξης τουλάχιστον τριών μοντέλων. Ενός μεσαίου σεντάν, ενός μεσαίου SUV και ενός μεγαλύτερου σεντάν.

Το πιθανότερο είναι ότι το μεσαίο σεντάν θα είναι το πρώτο που θα λανσαριστεί στην αγορά και θα είναι η πολυαναμενόμενη Giulia, ο αντικαταστάτης της 159 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να παρουσιαστεί το 2014.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube