Η Lamborghini έφτασε τις 7.000 Aventador και τις 9.000 Huracán

Η Lamborghini έφτασε τις 7.000 Aventador και τις 9.000 Huracán

Παρά τα εντυπωσιακά νούμερα των δύο μοντέλων της Lamborghini, η Gallardo παραμένει ο πολυπληθέστερα κατασκευασμένος «Ταύρος».

Η Lamborghini γιορτάζει ταυτόχρονα όχι ένα αλλά δύο κατασκευαστικά ορόσημα. Η Sant’Agata συναρμολόγησε πρόσφατα την 9.000ή Huracán και την 7.000ή Aventador.

Ξεκινώντας από το αρχαιότερο μοντέλο της γκάμας, την Aventador, αυτό παρουσιάστηκε πριν από έξι χρόνια και το αυτοκίνητο με το #7.000 ήταν με Aventador S Roadster σε χρώμα Grigio Adamas με προορισμό τις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Lamborghini Urus από τις… κλειδαρότρυπες [video]

Με 9.000 κομμάτια μέσα σε τρία χρόνια, η Huracán θα μπορούσε να είναι το πιο πολυπληθές σε κατασκευή μοντέλο της Lamborghini, αλλά τις λείπουν ακόμη πέντε χιλιάδες αυτοκίνητα για να πιάσει τις 14.000 της Gallardo. Αυτό είναι περίπου το νούμερό της στην 11χρονη πορεία της. Η Huracán  #9.000 είναι μια Blue Nethuns που θα παραδοθεί σε πελάτη της εταιρείας στο Dubai.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Lamborghini δοκιμάζει την Urus στο Nürburgring [video]

Στο σημείο αυτό να πούμε, ότι η ιταλική εταιρεία εκτιμά στο άμεσο μέλλον να διπλασιάσει την παραγωγής της μόλις εντάξει στην γκάμα τη νέα Urus, το πρώτο SUV της Lamborghini ύστερα από την εμβληματική LM002. Το SUV υψηλών επιδόσεων που θα λανσαριστεί επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου, θα κατασκευάζεται στο σημαντικά μεγαλωμένο εργοστάσιο της Sant’Agata, όπου αναμένεται να αφήνουν πίσω τους τη γραμμή παραγωγής ετησίων 7.000 Aventador, Huracán και Urus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Lamborghini προετοιμάζεται για του νέου τύπου πελάτες της

Η παραγωγή της τελευταίας θα ξεκινήσει το 2018, χρονιά που η Lamborghini εκτιμά ότι θα κατασκευάσει όχι λιγότερες από 1.000 μονάδες της Urus. Η παραγωγή θα πιάσει το μέγιστο νούμερό της, τα 3.500 αυτοκίνητα το 2019, με τον Ιταλό κατασκευαστή να εκτιμά επίσης ότι το αυτοκίνητο αυτό θα αποτελεί το μισό της ετήσιας παραγωγής και πωλήσεων της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]



[Πηγή Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube