H Toyo βρίσκει τη χαρά της ζωής ντριφτάροντας [video]

H Toyo βρίσκει τη χαρά της ζωής ντριφτάροντας [video]

Η Toyo Tires ξαμολάει δύο θηρία των 1.000 ίππων το καθένα που εξαερώνουν τα λάστιχά τους, ντριφτάροντας γύρω από το εργοστάσιο της εταιρείας, στην Ιαπωνία.

Συνήθως οι καλύτερες διαφημίσεις της αυτοκίνησης προέρχονται από τους προμηθευτές και προϊόντα που από μόνα τους δεν συνιστούν δέλεαρ θέασης. Όπως για παράδειγμα ένα λιπαντικό ή ένα λάστιχο.

Και η αναφορά στο τελευταίο έγινε ως μια καλή πάσα για να αναφερθούμε στο πιο πρόσφατο παράδειγμα τέτοιας διαφήμισης, στο θαυμάσιο κλιπάκι της Toyo Tires.

Η ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών αποφάσισε να ξαμολήσει ένα ζευγάρι θηρίων του ντριφτ, σε χορευτικές φιγούρες γύρω από εργοστάσιό της και δεν μπορούμε παρά να χειροκροτήσουμε αυτήν της την προσπάθεια. Και καθώς η εταιρεία «τρέχει» το D1 GP's Toyo Tires Drift, τι πιο φυσικό από το να ζητήσει από τους Masato Kawabata (τον ντρίφτερ των 305 km/h) και τον Hideyuki Fujino να παίξουν ένα παιχνίδι, ντριφτάροντας παρέα μέσα στο εργοστάσιο της εταιρείας.

Έτσι, ο Masato Kawabata έφερε το βελτιωμένο Nissan GT-R του με τα 1.000 άλογα, ενώ ο Fujino κάθισε πίσω από το πηδάλιο μιας Toyota GT86, που υποθέτουμε ότι θα είναι ανάλογων προδιαγραφών. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyo επικοινωνεί με το καταναλωτικό κοινό με τέτοιου είδους stunt, καθώς και πέρσι κινήθηκε επικοινωνιακά σε ανάλογο τόνο. Τώρα, θα διερωτάσθε, αν υπάρχει η ανάγκη να ξεκινήσεις κόντρες ντριφτ γύρω από ένα εργοστάσιο ελαστικών; Εν πολλοίς καμία, αλλά η Toyo Tires αποφάσισε να προτάξει μια εξήγηση, πάντως.

«Η γοητευτική οδήγηση επιδόσεων, με συγχρονισμό των δύο οδηγών, και με τη σειρά τους συγχρονισμένα με διάφορες εκφάνσεις και σκηνές της ζωής, δείχνουν την σύνδεση της Toyo Tires ως εταιρείας που ενισχύει τις επιδόσεις των αυτοκινήτων, ενόσω παραμένει μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Το κομμάτι προς το τέλος του κλιπ, όπου τα δύο αυτοκίνητα κάνουν donut υπό το φαντασμαγορικό φως του ήλιου που δύει σημαίνει να μεταφέρουμε τη χαρά και το μεγαλείο της ζωής», εξηγεί η εταιρεία στην περιγραφή στο κανάλι της στο YouΤube.

Οπότε, όσο κρατούν τα λάστιχα πριν μεταμορφωθούν σε καπνό, παίρνουμε σαφώς την εμπειρία από τη «χαρά της ζωής», όπως τιτλοφορείται το κλιπάκι.

[Πηγή Toyo Tires μέσω caranddriver]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube