Έτσι έπρεπε να γίνονται οι δοκιμές! [video]

Έτσι έπρεπε να γίνονται οι δοκιμές! [video]

Συγνώμη, δεν τις κάναμε σωστά. Ουκρανός YouTuber μάς δείχνει τον ενδεδειγμένο τρόπο, αξιολογώντας το VW Arteon με τη σωστή συνεργάτιδα…

Οι δοκιμές αυτοκινήτων, με τον παραδοσιακό τρόπο, είναι ένα εργαλείο για τον υποψήφιο αγοραστή.

Πώς όμως μπορείς να τις κάνεις δελεαστικές για όποιον δεν θέλει/μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο – ή δεν ενδιαφέρεται καν για τα αυτοκίνητα;

Απλό: εφαρμόζεις την παραδοσιακή συνταγή που εξάπτει το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού.

Στο συγκεκριμένο video-test του VW Arteon, ο Ουκρανός «δημοσιογράφος» εκμεταλλεύεται την πολύ προικισμένη φιλενάδα του, που υποτίθεται ότι θέλει να αλλάξει το παλιό της Infiniti G35 Coupe. Και η κοπέλα αποδεικνύεται ιδανική για την αξιολόγηση του χώρου φόρτωσης που γίνεται κρεβάτι (08’ 00”), αλλά και της… θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στο χώρο του κινητήρα (06’ 45”).

Στο 20λεπτο video γίνεται ενδελεχής παρουσίαση και κριτική όλων των λεπτομερειών του Arteon, μεταξύ των οποίων και μιας απίστευτα άσχημης αρμολόγησης που κανείς μας δεν είχε έως τώρα προσέξει (06’ 55”).

Φαίνεται πως ο τρόπος αυτός δοκιμής των αυτοκινήτων είναι ο σωστός, αφού το συγκεκριμένο video έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 470.000 views.

Και καθώς ο φίλος μας ο Ουκρανός YouTuber, εκτός από τα –γερμανικά– αυτοκίνητα, αγαπά επίσης τα πυροβόλα όπλα, τα μαχαίρια και τις ηλεκτρονικές συσκευές, μπορείτε να βρείτε κι άλλα video με ανάλογη παρουσίαση, όπως αυτό του i-Phone X για παράδειγμα.

Δείτε και… αγοράστε (07’ 59”).

Αν πάντως παραμένετε αμετανόητα παραδοσιακοί, τότε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜH Τη δική μας δοκιμή του VW Arteon 2.0 TDI DSG

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube