Εργαλείο ελέγχου μέσω VIN από την Audi

Εργαλείο ελέγχου μέσω VIN από την Audi

H Audi δημιούργησε ένα εργαλείο ελέγχου μέσω VIN για να μάθεις εάν το αυτοκίνητό σου εμπλέκεται στην υπόθεση του λογισμικού για τη χειραγώγηση των αμερικανικών μετρήσεων ρύπων.

H Audi έβγαλε στον αέρα ένα νέο website που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να μάθουν γρήγορα αν το αυτοκίνητό τους εμπλέκεται στην υπόθεση του λογισμικού του μοτέρ ντίζελ ΕΑ189 που χειραγωγούσε τις αμερικανικές υπηρεσίες μέτρησης ρύπων  

Προσωρινά διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία, το site θα αποκτήσει διεθνή διάσταση μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, οπότε θα έρθει και στην Ελλάδα. Η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να αναγράψει το VIN (Vehicle Identification Number) στο σχετικό κουτάκι και να μάθει αν το αυτοκίνητό του διαθέτει ή όχι την πολυσυζητημένη «συσκευή παράκαμψης» που προς το παρόν είναι άγνωστο εάν αφορά άλλες αγορές πλην αυτής των ΗΠΑ. Εναλλακτικά, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή επισκευαστή, απευθυνόμενοι στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube