Η Porsche 911 GT2 RS και ο Mark Webber τρομάζουν τη Maria Sharapova [video]

Η Porsche 911 GT2 RS και ο Mark Webber τρομάζουν τη Maria Sharapova [video]

Αλλά και η Ρωσίδα σταρ του τένις τρομάζει τον Αυστραλό πρώην πιλότο της F1 και παγκόσμιο πρωταθλητή Αντοχής, όταν παίρνει το τιμόνι…

Δεν μιλάμε εδώ για κάποιο ερασιτεχνικό reaction video, αλλά για επίσημο κλιπ της ίδιας της Porsche, γυρισμένο στην πίστα του Κέντρου Εξέλιξης στο Weissach, με πρωταγωνιστές δύο πρεσβευτές της γερμανικής φίρμας.

H πισωκίνητη 911 GT2 RS των 700 ίππων είναι πολύ ψαρωτική από μόνη της. Φανταστείτε λοιπόν κάποιον να έχει βάλει σκοπό να σε πάει βόλτα για να σε τρομάξει, είτε πρόκειται για έναν κορυφαίο οδηγό αγώνων είτε, από την ανάποδη, για μια –όχι και πολύ σχετική με τη γρήγορη οδήγηση– τενίστρια.

«Είναι πάντα συναρπαστικό να ζήσεις την εμπειρία του τι μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας οδηγός αγώνων με ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο», δήλωσε αργότερα η Sharapova. «Όμως, καθώς ήθελε να νιώθω καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν οδηγούσε στο όριο, αλλά μακριά από αυτό. Είναι απλά ένας πραγματικός τζέντλεμαν».

Η 911 βέβαια ήταν η τελευταίας γενιάς GT2 RS με το πακέτο Weissach και ζάντες μαγνησίου. Είχε δηλαδή τις ίδιες προδιαγραφές με το αυτοκίνητο που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ γύρου στο Nürburgring για τα μοντέλα παραγωγής, με 6’ 47” 03.

Τώρα, σε τι ποσοστό μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της GT2 RS η Sharapova ή οποιοσδήποτε οδηγός που δεν είναι Μark Webber, το αφήνουμε στην κρίση σας.

Πάντως, και οι δύο αθλητές –που σημειωτέον γνωρίζονται από παλιά– δείχνουν να το διασκεδάζουν σαν μικρά παιδιά. Όπως κι εμείς δηλαδή, αν –λέμε, αν– ήμασταν στη θέση τους…

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube