Πόσες ώρες φροντίδας απαιτούνται ώστε αυτή η Lamborghini Countach να γυαλίζει σαν καινούρια; [video]

Πόσες ώρες φροντίδας απαιτούνται ώστε αυτή η Lamborghini Countach να γυαλίζει σαν καινούρια; [video]

Δείτε έναν τυχερό να «χαϊδεύει» το σαγηνευτικό κορμί μιας Lamborghini Countach φροντίζοντας το χρώμα της μέχρι να λάμψει όπως την μέρα που βγήκε από το εργοστάσιο.

Το detailing, όπως λέγεται με μία λέξη η συντήρηση της εξωτερικής βαφής και το γυάλισμα (αντίστοιχες εργασίες γίνονται και στις επενδύσεις της καμπίνας) είναι μία… τέχνη.

Η σχέση των ιδιοκτητών με τους  τεχνίτες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο detailer είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους, αν όχι ο μοναδικός, στον οποίο εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του ο ιδιοκτήτης ενός σπάνιου, κλασικού ή σύγχρονου supercar, πανάκριβου σε κάθε περίπτωση. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε εδώ έχει προσφάτως βαφτεί εξ’ ολοκλήρου, αλλά χρειαζόταν το μαγικό χέρι του detailer για να λάμψει.

Διαβάστε ακόμη Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracan LP610-4 και LP580-2

Δεν αρκεί απλώς να είσαι καλώς επαγγελματίας. Η πραγματική φροντίδα απαιτεί συναίσθημα. Δείτε σε αυτό το video με πόση προσήλωση στην λεπτομέρεια ο συγκεκριμένος τεχνίτης της eM-Detailing περνά 40 ολόκληρες ώρες για να φέρει αυτή την Lamborghini Countach σε κατάσταση… του κουτιού.

Πηγή R&T
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube