Τον Δεκέμβρη το τελευταίο Gymkhana του Ken Block [video]

Τον Δεκέμβρη το τελευταίο Gymkhana του Ken Block [video]

Ο Ken Block επιφυλάσσει μια τελευταία έκπληξη στους θαυμαστές του.

Ken Block

Στις 2 Ιανουαρίου, ο εξαιρετικά δημοφιλής οδηγός αγώνων και κασκαντέρ Ken Block σκοτώθηκε οδηγώντας snowmobile. Το τραγικό δυστύχημα έβαλε πρόωρο τέλος στη ζωή του ανθρώπου που φαινόταν να διασκεδάζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πίσω από το τιμόνι. 

Αλλά ο Block μάς επιφυλάσσει μία τελευταία παράσταση που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, όταν θα παρουσιαστεί το ακυκλοφόρητο ακόμη βίντεο Gymkhana με την ονομασία "Electrikhana Two".

Λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο από την εκδημία του, ο Ken Block επιφυλάσσει μια τελευταία έκπληξη στους θαυμαστές του με μια στερνή δόση αδρεναλίνης και λιωμένου ελαστικού

Ανακοινώθηκε με ένα τρέιλερ έκπληξη που κυκλοφόρησε πριν τρεις ώρες μέσω του καναλιού Hoonigan στο YouTube. Ο Block απεικονίζεται να οδηγεί το αμιγώς ηλεκτρικό Audi S1 ​​Hoonitron EV. 

Ken Block

Όπως υποδηλώνει κι η ονομασία του, είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το θρυλικό Sport Quattro S1 που ανέβηκε στην κορυφή του Pikes Peak. Το αυτοκίνητο πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά στο βίντεο που γυρίστηκε το 2022 στο Λας Βέγκας και διαδέχθηκε μια σειρά από μοντέλα της Ford. Σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο Block οδήγησε δημοσίως ένα EV.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η κόρη του Ken Block οδηγεί το Escort Cosworth του πατέρα της

Λεπτομέρειες στο βίντεο φανερώνουν ότι ο τελευταίος χορός γυρίστηκε στο Μεξικό, όπως αποδεικνύεται από μια ισπανόφωνη πινακίδα σήμανσης που δείχνει προς την Cuernavaca.

Ken Block

Το "Electrikhana Two γυρίστηκε στα τέλη του περασμένου έτους, λίγο πριν τον θάνατο του Block, διαβάζουμε στην περιγραφή του τρέιλερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Ken Block ντριφτάρει με το Audi RS E-Tron GT

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ανυπομονησία ατελείωτες πλαγιολισθήσεις με πολλά χιλιόμετρα, παρατεταμένο drift γύρω από έναν μεγάλο κυκλικό κόμβο και το είδος οδήγησης που αγαπήσαμε στον θεόμουρλο Αμερικανό. Θα πρέπει να περιμένουμε καρτερικά μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ken Block

Μπορεί να μην είναι το φινάλε της σειράς gymkhana που θα ήλπιζαν οι θαυμαστές ή ο ίδιος ο Block, αλλά μας χαροποιεί γιατί κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε μία ακόμα παράσταση από τον αγαπημένο μας οδηγό. Όσο κι αν θα απολαύσουμε τα θεαματικά περάσματα του θρύλου πλέον Ken, σίγουρα θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη επίγευση γνωρίζοντας το τραγικό τέλος του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube