Έκλεψαν το αυτοκίνητο, αλλά το επέστρεψαν με δώρα [video]

Έκλεψαν το αυτοκίνητο, αλλά το επέστρεψαν με δώρα [video]

Ο Νεοζηλανδός σοκαρίστηκε όταν του έκλεψαν το αυτοκίνητο, αλλά η έκπληξή του ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν το επέστρεψαν, με ένα απολογητικό σημείωμα και πολλά δώρα.

έκλεψαν

Στην ήσυχη πόλη του Auckland της Νέας Ζηλανδίας, ένας ιδιοκτήτης καφέ υπέστη απροσδόκητο σοκ όταν του έκλεψαν το αυτοκίνητο, ακριβώς έξω από την επιχείρησή του. Τη στενοχώρια ακολούθησε άφατη χαρά, όταν το κλεμμένο όχημα εμφανίστηκε προς έκπληξη όλων ξανά στο ίδιο σημείο, κάποιες μέρες αργότερα.

Παρά το γεγονός ότι συνοδευόταν με ένα απολογητικό γράμμα από τον δράστη και παιχνίδια για τον γιο του ιδιοκτήτη, τα παραπάνω δεν αποτελούν συγχωροχάρτι. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον υπαίτιο. 

«Ήμουν μεθυσμένος και δανείστηκα το αμάξι σου για να πάω στο σπίτι. Μην το κάνουμε και ζήτημα, ε; Έχω αφήσει και το κατιτίς για τον μικρό». Τι του λες τώρα; Πάλι καλά...

Ο Varun Chada είναι ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Kati Street και μετά τη δουλειά, συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει κάτι μες στο μαγαζί.

έκλεψαν

 Άφησε τη μηχανή αναμμένη κι έτρεξε γρήγορα εντός, για να πάρει αυτό που ήθελε. Επέστρεψε σε ελάχιστο χρόνο, αλλά το φορτηγάκι του ειχε κάνει φτερά. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Holden Colorado ROX από τη Νέα Ζηλανδία [video]

Όπως επαλήθευσε αργότερα από την κάμερα ασφαλείας, το μικρό χρονικό διάστημα ήταν αρκετό για τον δράστη ώστε να μπει στο Holden Colorado και να εξαφανιστεί.

Τέσσερις μέρες αργότερα, ο Chada μετέβη στην επιχείρησή του για να σοκαριστεί για άλλη μια φορά, καθώς το pick-up του είχε επιστρέψει. Δεν ήταν απλώς πίσω αλλά ήταν στην ίδια κατάσταση και μάλιστα σταθμευμένο στο ίδιο ακριβώς σημείο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κλοπή, ποια αυτοκίνητα κινδυνεύουν περισσότερο και ποια λιγότερο

«Ήταν ακριβώς εκεί που το είχα παρκάρει. Όταν πλησίασα στο παράθυρο, υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε "Γεια σου φίλε, σου επέστρεψα το αυτοκίνητό σου, συγγνώμη αλλά ήμουν μεθυσμένος κι έπρεπε να γυρίσω σπίτι. Τα κλειδιά είναι κλειδωμένα μέσα κι έχω αφήσει δώρα για το μωρό σας" και κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει», δήλωσε ο τυχερός στην ατυχία του νεαρός. 

έκλεψαν

Πράγματι, υπήρχαν παιχνίδια για τον γιο του Chada ως πράξη μεταμέλειας. «Θα μπορούσαν να έχουν κλέψει τη σκηνή από την οροφή και κάποια άλλα πράγματα, αλλά είναι όλα εκεί μέσα. Δεν λέω πως αυτό που έκαναν είναι σωστό, αλλά επέστρεψαν το αυτοκίνητο και μου ζήτησαν συγγνώμη. Είμαι ενθουσιασμένος που το πήρα πίσω», συμπλήρωσε και ποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη χαρά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O νέος τρόπος κλοπής αυτοκινήτων που κάνει θραύση στις Η.Π.Α.

Παρά την καλή συμπεριφορά μετά το γεγονός, η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την κλοπή κι ελπίζει να βρει τον δράστη. Ας γίνει αυτό μια προειδοποίηση για όλους μας. Το να αφήνεις τα κλειδιά πάνω στη μίζα και τον κινητήρα σε λειτουργία δεν είναι ποτέ καλή ιδέα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube