Αυτοκίνηση Fisikon 2017: Πολλές πρεμιέρες και test drives

Αυτοκίνηση Fisikon 2017: Πολλές πρεμιέρες και test drives

Η έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017 περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές και όλους τους φίλους του αυτοκινήτου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017, με πολλά και διαφορετικά νέα μοντέλα να μάχονται για το ποιο θα προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στη φετινή Αυτοκίνηση συμμετέχουν 18 εισαγωγικές εταιρίες, οι οποίες φρόντισαν να φέρουν και να παρουσιάσουν ό,τι πιο επίκαιρο έχει να δείξει η γκάμα των εταιριών που αντιπροσωπεύουν. Και δεν πρόκειται μόνο για μοντέλα που δεν είχαμε δει στην Ελλάδα, αλλά και για κάποια που μέχρι… προχτές δεν είχαν πατήσει πόδι στην Ευρώπη! Ο λόγος φυσικά για το Nissan LEAF, το ηλεκτρικό χάτσμπακ των 150 PS με αυτονομία 400 km, που θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από τον ερχόμενο Μάιο.

Στα πιο συμβατικά αλλά και πιο άμεσα διαθέσιμα μοντέλα περιλαμβάνονται φυσικά πολλά νέα crossover και SUV. Στο περίπτερο της Citroën βρίσκεται το πολύ ξεχωριστό C3 Aircross σε τρεις διαφορετικές εκδοχές του, και λίγο πιο δίπλα το επιβλητικό DS 7 Crossback. Η Hyundai με το ολοκαίνουργιο Kona, και η Kia με το νέο Stonic, παρουσιάζουν άλλες δύο πολύ δυνατές προτάσεις, που διαφοροποιούνται μεταξύ τους σε χαρακτήρα. Ξεχωριστό σχεδιαστικά και πολύ πρακτικό είναι το νέο Renault Scenic. Ακαταμάχητο στη σχέση τιμής/εξοπλισμού εμφανίζεται το SEAT Arona και ιδιαίτερα ευρύχωρο και πρακτικό το μεγαλύτερο Skoda Karoq, ενώ στο περίπτερο της Volkswagen δεσπόζει το εντυπωσιακό νέο T-Roc.

Στα νέα μοντέλα της Αυτοκίνησης Fisikon 2017 που ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται σίγουρα η Χ-Class, το πρώτο pick-up της Mercedes-Benz, η πρακτική και η σπορ εκδοχή του μικρομεσαίου της Hyundai, i30 Fastback και i30 N, αντίστοιχα, τα ολοκαίνουργια Subaru Impreza και XV που πατάνε στη νέα πλατφόρμα SGP της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και το νέο Volkswagen Polo που δίνει το «παρών» και με την έκδοση GTI.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εισαγωγείς των εταιριών Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Dacia, DS Automobiles, FIAT, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Volkswagen και Volvo. Έξω από το κτίριο της έκθεσης υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα των παραπάνω εταιριών τα οποία παραχωρούνται στους επισκέπτες για test drive μέσα στον ασφαλή χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού (απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον τρία χρόνια).

Η έκθεση Αυτοκίνηση Fisikon 2017 πραγματοποιείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, στην αίθουσα Ξιφασκίας, και θα παραμείνει ανοιχτή ως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές είναι 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00. Το εισιτήριο κοστίζει €6, και μόνο €3 για ΑΜΕΑ, πολύτεκνους, άνεργους, φοιτητές και παιδιά 12-18 ετών, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπαίνουν δωρεάν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube