Άσε τα Air Jordan και πάρε την BMW 850i του Michael Jordan

Άσε τα Air Jordan και πάρε την BMW 850i του Michael Jordan

Η οποία μάλιστα φοράει την κατάλληλη πινακίδα: «M AIR J»

Ήρθε η ώρα να βάλεις τα Air Jordan παπούτσια σου, να φορέσεις τη φανέλα των Chicago Bulls με το νούμερο 23 και να πατήσεις το κουμπί για να υποβάλεις την προσφορά σου για την BMW 850i του 1991 που κάποτε ανήκε στον θρύλο του μπάσκετ, Michael Jordan

Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών που έπιασε ποτέ τη «σπυριάρα», είχε αγοράσει καινούργια την 850i από την Motor Werks of Barrington, στο Illinois των ΗΠΑ.

Λατρεύεις το μπάσκετ; Λατρεύεις και τα θηριώδη GT με V12; Αυτή η BMW 850i είναι για σένα!

Ο σημερινός πωλητής είναι μόλις ο δεύτερος ιδιοκτήτης της, με το επιβλητικό γερμανικό κουπέ να έχει διανύσει περί τα 30.000 μίλια (48.280 km), παρά τα 33 χρόνια της.

Michael Jordan

Το αστέρι του NBA απολάμβανε έναν 5λιτρο V12, που απέδιδε 300 PS σε εργοστασιακή μορφή. Τώρα φοράει ένα σύστημα εξάτμισης της MagnaFlow ώστε να ακούγεται ακόμα καλύτερα κι ίσως έχει κερδίσει και κάτι σε απόδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το νέο απόκτημα του Michael Jordan έχει 1.817 ίππους

Άλλα δύο στοιχεία που θα κερδίσουν τον υποψήφιο αγοραστή είναι αφενός η πινακίδα «M AIR J», ήτοι «Michael AIR Jordan», αλλά και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Ο συμπλέκτης του οποίου μάλιστα αντικαταστάθηκε το 2017. 

Michael Jordan

Φινιρισμένη σε μια εκθαμβωτική απόχρωση του Mauritius Metallic Blue, η BMW 850i είναι επίσης εξοπλισμένη με καλούδια της AC Schnitzer. Ο σημερινός ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι εγκαταστάθηκαν ότι το αυτοκίνητο ήταν στην κατοχή του Michael Jordan. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Michael Jordan: Όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το γκαράζ του

Εκτός από τις τροποποιήσεις στο αμάξωμα, η Σειρά 8 διαθέτει επίσης ζάντες AC Schnitzer 17 ιντσών που φορούν φρέσκα ελαστικά Continental ExtremeContact, 235/45 εμπρός και 275/40 πίσω.

Michael Jordan

Στο εσωτερικό, η BMW διαθέτει δερμάτινα καθίσματα Light Pergament με ασορτί πάνελ θυρών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρική ρύθμιση με μνήμες για το κάθισμα του οδηγού κι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξανά στο σφυρί η Mercedes-Benz S600 Lorinser Coupe του Michael Jordan

Χωρίς τρακάρισμα, σε άριστη κατάσταση, με λίγα χιλιόμετρα και σύνδεση με τον Michael Jordan, η BMW 850i του 1991 θα χτυπήσει ψηλά νούμερα όταν ολοκληρωθεί η δημοπρασία στο Bring a Trailer τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Προς το παρόν έχει ξεπεράσει τις $60.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube