Ford: Από 54.590 ευρώ το νέο Edge

Ford: Από 54.590 ευρώ το νέο Edge

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις του νέου μεγάλου SUV της Ford.

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του μεγάλου SUV Εdge και η εγχώρια αντιπροσωπεία έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές και τις εκδόσεις του νέου μοντέλου.

Πιο αναλυτικά, το νέο τετρακίνητο Ford Edge διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες πετρελαίου 2,0 λίτρων. Ο βασικός είναι ο 2.0 TDCi των 180 ίππων που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και ακολουθεί ο 2.0 bi-turbo TDCi των 210 ίππων με το 6άρι διπλού συμπλέκτη PowerShift, κινητήρες που έχουμε γνωρίσει και στο Ford Mondeo Vignale.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία: Trend, Titanium και Sport. Το βασικό Trend μπορεί να εφοδιαστεί μόνο με τον 180άρη κινητήρα και το χειροκίνητο κιβώτιο και περιλαμβάνει επτά αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ESP, RSC (σύστημα προστασίας από ανατροπή), Hill Start Assist, Torque Vectoring Control, Active Noise Control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, cruise control, stop/start, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες με αναδίπλωση, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων SYNC II με έγχρωμη οθόνη αφής 8”, κλειδί MyKey και κουμπί εκκίνησης κινητήρα, πίσω φώτα τύπου LED και ζάντες αλουμινίου 19” κ.ά.

Στο αμέσως πλουσιότερο Titanium που μπορεί να συνδυαστεί και με τις δύο εκδόσεις κινητήρα, διαθέτει επιπλέον της Trend προβολείς Ford Adaptive LED με φώτα ημέρα τύπου LED, αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, αερόσακοι στις πίσω εξωτερικές ζώνες ασφαλείας, ενεργό cruise control, θερμαινόμενο και θερμονακλαστικό παρμπρίζ, αισθητήρες βροχής και φώτων, αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα πορτμπαγκάζ, θερμαινόμενο τιμόνι, κρυφός φωτισμός καμπίνας, σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Sony με 12 ηχεία.

Το κορυφαίο εξοπλισμού Sport μπορεί και αυτό να εφοδιάσει και τις δύο εκδόσεις πετρελαιοκινητήρα και προσφέρει επιπλέον της Titanium σπορ ανάρτηση, μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικού, ενεργό τιμόνι με μεταβλητό λόγο, αλουμινένια πεντάλ, ζάντες αλουμινίου 20” και ορθογώνιες χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης.

Τέλος, το νέο Ford Edge προσφέρεται με πέντε χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, όπως συμβαίνει με όλα μοντέλα της φίρμας.

'ΕκδοσηΤιμή
2.0 TDCi 180 PS Trend€ 54.590
2.0 TDCI 180 PS Titanium€ 61.609
2.0 TDCI 180 PS Sport€ 62.974
2.0 Bi-Turbo TDCi 210 PS Titanium Auto€ 65.608
2.0 Bi-Turbo TDCi 210 PS Sport Auto€ 66.973

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube