WRC: Επιστροφή του Λεμπ θα επιδιώξει η Citroen

WRC: Επιστροφή του Λεμπ θα επιδιώξει η Citroen

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Citroen, Ιβ Ματόν, παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η απόφαση του Σεμπαστιάν Λεμπ να μην συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος έχει στοιχίσει στην ομάδα.

Τόνισε επίσης, πως αν η Citroen μείνει πίσω στη βαθμολογία, θα ζητήσει από τον Λεμπ να επιστρέψει και να βοηθήσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος πρωταθλητής είχε προγραμματίσει να τρέξει σε 4 αγώνες φέτος. Συμμετείχε ήδη στους δυο πρώτους της χρονιάς και θα δώσει ακόμα το παρόν στα Ράλλυ Αργεντινής και Γαλλίας.

“Δεν είναι δική μου απόφαση και πιστεύω ότι και ο ίδιος δεν θέλει να τρέξει περισσότερους αγώνες” ανέφερε ο Ματόν. “Προς το παρόν πρέπει να είμαστε ευτυχείς που αποφάσισε να τρέξει έστω και σε τέσσερις αγώνες. Αρχικά δεν ήθελε να τρέξει καθόλου. Ωστόσο, αν προς στο τέλος της χρονιάς τον χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τότε θα του ζητήσω να τρέξει ένα ή δυο αγώνες ακόμα” κατέληξε ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας.

Μετά τη διεξαγωγή τριών Ράλλυ, η Citroen προηγείται στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 6 βαθμούς από τη δεύτερη VW, η οποία όμως έδειξε στους μέχρι τώρα αγώνες πως είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη Citroen, που έχει κατακτήσει 8 τίτλους τα τελευταία 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube