Σ. Πέρεζ: Η Ferrari ζητούσε να «φροντίζω» τον Αλόνσο

Σ. Πέρεζ: Η Ferrari ζητούσε να «φροντίζω» τον Αλόνσο

Ο οδηγός της McLaren, Σέρτζιο Πέρεζ, άναψε από νωρίς τα αίματα στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Μεξικανός οδηγός ανέφερε σε δηλώσεις του πως όσο καιρό αγωνιζόταν στην ομάδα της Sauber, η οποία χρησιμοποιεί κινητήρες Ferrari, δεχόταν προτροπές από την ιταλική ομάδα να «φροντίζει» τον Αλόνσο εντός πίστας.

Ο Πέρεζ που μέχρι πέρσι βρίσκονταν στην ακαδημία νέων ταλέντων της Ferrari και το όνομά του είχε ακουστεί και για την αντικατάσταση του Φελίπε Μάσα, αναφέρθηκε σ’ αυτά τα περιστατικά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Ισπανικής εφημερίδας Marca πότε νοιώθει μεγαλύτερη πίεση, όταν βλέπει τον Φέτελ ή τον Αλόνσο στους καθρέπτες του.

“Δεν νοιώθω καμία πίεση, ούτε που τους ξεχωρίζω” απάντησε ο Πέρεζ. “Αλλά πέρσι όποτε βρισκόμουν σε επικοινωνία με τη Ferrari, συχνά μου ζητούσαν να προσέχω τον Αλόνσο. Δεν ξέρω αν ζητούσαν κάτι αντίστοιχο και από άλλους οδηγούς”.

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει που δέχθηκε την πρόταση της McLaren και έφυγε από την ακαδημία της Ferrari, ο 23χρονος οδηγός απάντησε πως “ήταν μια εμπειρία που με οδήγησε σε ένα καλύτερο μέρος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη McLaren και ελπίζω να παραμείνω για πολλά χρόνια, ίσως για όλη μου την καριέρα”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube