Πιο δυνατή από πέρσι η Red Bull σύμφωνα με τον M. Webber

Πιο δυνατή από πέρσι η Red Bull σύμφωνα με τον M. Webber

Ο Mark Webber θεωρεί πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Red Bull ξεκινά τη φετινή σεζόν καλύτερα από πέρσι, όπου κατέληξε να κατακτά τόσο των τίτλο των κατασκευαστών όσο και αυτό των οδηγών με τον Sebastian Vettel.

Βέβαια, οι μόλις δυο ημέρες επίσημων δοκιμών είναι ελάχιστος χρόνος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, για την ανταγωνιστικότητα του φετινού μονοθεσίου της Red Bull, παρόλα αυτά, ο Αυστραλός οδηγός δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος κυρίως από την αξιοπιστία του μονοθεσίου.

Στην ερώτηση εάν είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πρόοδο για το πρωτάθλημα του 2013, ο Webber ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως είμαστε όλοι στην ομάδα. Ήταν μια καλή μέρα για εμάς», δήλωσε αναφορικά με την 2η μέρα δοκιμών στην Jerez.

«Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και το εκμεταλλευτήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε, προκειμένου να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Εντυπωσιάστηκα από την απόσταση που διανύσαμε σήμερα στην πίστα. Κάναμε πολλά χιλιόμετρα δίχως προβλήματα και το μονοθέσιο μου έδινε την αυτοπεποίθηση να το πιέζω όλο και περισσότερο στο όριο. Μάθαμε πολλά για αυτό σήμερα και σίγουρα θα μάθουμε πολλά περισσότερα απ’ αύριο που θα ξεκινήσει τις δοκιμές και ο Sebastian Vettel» κατέληξε ο Webber.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube