Ο Λεμπ με Porsche 911 στα χρώματα της Martini

Ο Λεμπ με Porsche 911 στα χρώματα της Martini

Οι χαρακτηριστικές κόκκινες-μπλε ρίγες της Martini Racing έχουν σημαδέψει αγωνιστικά, μεταξύ άλλων, και την Porsche. Και σε λίγες μέρες θα ξαναδούμε αυτά τα δύο θρυλικά ονόματα να συνδυάζονται, μαζί με ένα τρίτο που θα κάθεται πίσω από τιμόνι: τον Σεμπαστιάν Λεμπ.

Ο λόγος για το Porsche Mobil 1 Supercup, το πρωτάθλημα ενιαίου τύπου με Porsche 911 GT3 Cup που «ακολουθεί» τους αγώνες της Formula 1 και στο οποίο φέτος θα συμμετέχει η Martini Racing. Για τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν πίσω από το τιμόνι της θα βρεθεί ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ Σεμπαστιάν Λεμπ. Λίγο μετά την πρόσφατη νίκη του στο Ράλλυ Αργεντινής και πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Ανάβαση του Pikes Peak με το Peugeot 208 T16, ο Λεμπ θα οδηγήσει για την Martini Racing στις 12 Μαΐου στη Βαρκελώνη και στις 26 του ίδιου μήνα στο Μονακό. Στη συνέχεια τη θέση του θα πάρει άλλος οδηγός, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η Porsche «φόρεσε» για πρώτη φορά τα χρώματα της Martini Racing το 1968, με την 906 που έτρεχε στην κατηγορία των σπορ πρωτοτύπων. Φέτος, η Porsche κλείνει 50 χρόνια ζωής και η Martini… 150, οπότε η νέα συνεργασία μπορεί να θεωρηθεί και από τις δύο πλευρές εορταστική!

[Πηγή: Martini Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube