O Βαλεντίνο Ρόσι οδήγησε αυτοκίνητο NASCAR

O Βαλεντίνο Ρόσι οδήγησε αυτοκίνητο NASCAR

Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει αποδείξει πολλές φορές πως το ταλέντο και οι ικανότητές του δεν περιορίζονται στους δυο τροχούς.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής των αγώνων Moto GP έχει οδηγήσει και αποδείξει την ταχύτητα στους τέσσερις τροχούς πολλές φορές στο παρελθόν. Ο «γιατρός», όπως είναι το παρατσούκλι του στους αγώνες έχει βρεθεί αρκετές φορές στο κόκπιτ μονοθεσίου της Formula 1, διεξάγοντας δοκιμές με τη Ferrari, ενώ έχει συμμετάσχει και σε χωμάτινους αγώνες Ράλι. Πλέον πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του και την οδήγηση ενός αγωνιστικού από το αμερικάνικο πρωτάθλημα NASCAR.

Ο αναβάτης της Yamaha μετά τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Moto GP στο Τέξας των ΗΠΑ, δέχθηκε την πρόσκληση του χορηγού του και πριν επιστρέψει στην πατρίδα του επισκέφθηκε την πίστα Charlotte Motor Speedway και πήρε γεύση από αγώνες σε οβάλ σιρκουί. Ο Ρόσι οδήγησε το Toyota του Κάιλ Μπους, με τον τελευταίο να δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα του «γιατρού».

«Θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά. Ήταν ταχύς και προς το τέλος σημείωσε χρόνους πολύ ανταγωνιστικούς, που θα του χάριζαν άνετα μια θέση στην πρώτη 15άδα του πρωταθλήματος» ανέφερε ο οδηγός NASCAR.

Ο Ρόσι τόνισε από την πλευρά του ότι «ήταν λίγο περίεργο στην αρχή και δυσκολευόμουν να κρατήσω το αυτοκίνητο στην ευθεία. Έπειτα από μερικούς γύρους όμως το συνήθισα, ένοιωθα πιο καλά και άρχισα να ανεβάζω συνεχώς το ρυθμό μου γύρο με το γύρο».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube