«Μπορούμε και τον τίτλο» δηλώνει ο Κίμι Ράικονεν

«Μπορούμε και τον τίτλο» δηλώνει ο Κίμι Ράικονεν

Ο Κίμι Ράικονεν είχε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι με τη Lotus. Σημείωσε μια νίκη και μαθηματικά τουλάχιστον, βρισκόταν μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τους τελευταίους αγώνες.

Μετά τις χειμερινές δοκιμές, ο Φιλανδός οδηγός τόνιζε σε κάθε δήλωσή του πως το φετινό μονοθέσιο της Lotus είναι αισθητά βελτιωμένο και καλύτερο από το περσινό σε όλους τους τομείς. Με βάση αυτό το δεδομένο, ο Ράικονεν πιστεύει ότι με ένα καλό ξεκίνημα στους πρώτους αγώνες της χρονιάς, η ομάδα του θα θέσει τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα, που δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του τίτλου.

“Στη ζωή πάντα θέλεις περισσότερα και το φετινό μονοθέσιο είναι ένα αρκετά καλό σημείο εκκίνησης για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα φέτος. Ελπίζω να είμαστε αρκετά γρήγοροι” δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007. “Σε κανέναν τομέα δεν είμαστε χειρότεροι από πέρσι. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλύτερα. Είχαμε καλή ταχύτητα πέρσι, αλλά όχι αρκετή για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ταχύτεροι φέτος. Εάν καταφέρουμε να κάνουμε το μονοθέσιο λίγο πιο γρήγορο και το διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα πάμε καλύτερα και γιατί όχι, να διεκδηκήσουμε τον τίτλο”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube