Μια Ferrari F1 από Lego

Μια Ferrari F1 από Lego

To μονοθέσιο Ferrari Lego F1 είναι μέρος μιας προωθητικής ενέργειας που θα τρέξει για ορισμένο χρόνο από τη Ferrari και τη Shell.

Χθες και με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της F1 αυτή την Κυριακή στη Μελβούρνη, οι πιλότοι της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, αποκάλυψαν ένα μοντέλο από Lego σε κλίμακα 1:1 του μονοθέσιου που χρησιμοποίησε η Scuderia το 2011. Η Ferrari F150 Italia είναι ένα αντίγραφο ιδιαίτερα μεγάλης πιστότητας και αναπαραγωγής του πραγματικού μονοθέσιου. Η Ferrari δεν δημοσιοποίησε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά, αλλά εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι φορά πραγματικά αγωνιστικά λάστιχα της Pirelli και ότι το μπάκετ μπορεί να φιλοξενήσει οδηγό. Τα πάντα στην F150 Italia είναι φτιαγμένα από τουβλάκια Lego, συμπεριλαμβανομένου και του πολύπλοκου τιμονιού.

Το προωθητική αυτή ενέργεια αφορά τους οδηγούς που θα ανεφοδιάζονται σε πρατήρια της Shell, απ’ όπου θα μπορούν να προμηθεύονται ειδικά μίνι Ferrari-Lego κιτ. Αυτά περιλαμβάνουν έξι από τις πιο φημισμένες δημιουργίες της μοντενέζικης φίρμας: F40, 458 Italia, FXX, 250 GT Berlinetta, το φορτηγό της Scuderia Ferrari και φυσικά την F150 Italia. Και αν σας κάθονται στο στομάχι τα πρατήρια Shell ή είστε ανυπόμονος υπάρχει το eBay απ’ όπου θα μπορείτε να αγοράσετε το φουλ σετ.

[Πηγή Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube