Ferrari: Να μην χάσουμε βαθμούς και στην Κίνα

Ferrari: Να μην χάσουμε βαθμούς και στην Κίνα

«Έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας και είναι απαραίτητο να γυρίσουμε σελίδα και να ξεχάσουμε τον αγώνα της Μαλαισίας» δήλωσε ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, τονίζοντας ότι ο Φερνάντο Αλόνσο πρέπει να κερδίσει βαθμούς στο Γκραν Πρι της Κίνας αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, τερματίζοντας δεύτερος στον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία, αλλά στον αγώνα της Μαλαισίας εγκατέλειψε ύστερα από επαφή που είχε με τον Φέτελ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η εμπρός πτέρυγα του μονοθέσιου του.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Σαγκάη είναι εντελώς διαφορετική πίστα και πρέπει να φέρουμε στην πίστα ένα βελτιωμένο μονοθέσιο και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ντομενικάλι. «Ιδανικά θα θέλαμε να βρεθούμε στην πίστα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να ξεχάσουμε τη Μαλαισία. Υπάρχει ωστόσο ένα κενό μέχρι το Γκραν Πρι της Κίνας, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα, ώστε να μην χάσουμε και άλλους βαθμούς εκεί».

«Το σημαντικότερο είναι να καταλάβουμε πόσο ανταγωνιστικό είναι το μονοθέσιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όπου χρειάζεται να το βελτιώσουμε» συνέχισε ο Ντομενικάλι. «Είναι επίσης απαραίτητο να καταλάβουμε και τα λάστιχα, γιατί όπως έδειξαν οι πρώτοι αγώνες, θα είναι σημαντικό κριτήριο φέτος».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube