Aπόφαση ΕΠ.Α./ΕΘ.Ε.Α. για αναστολή των αγώνων

Aπόφαση ΕΠ.Α./ΕΘ.Ε.Α. για αναστολή των αγώνων

Αναστέλλονται μέχρι... νεωτέρας όλοι οι ελληνικοί αγώνες που έχουν προκηρυχθεί. Η σχετική λιτή ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνων της ΕΘ.Ε.Α. αναφέρει:

“Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ΟΜΑΕ για την εξεύρεση λύσης στο φλέγον ζήτημα του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου για τους Ελληνικούς αγώνες, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί. Ως εκ τούτου η ΕΠ.Α/ΕΘ.Ε.Α. αποφασίζει την αναστολή όλων των αγώνωνμέχρι να βρεθεί λύση που να ανταποκρίνεται στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα.Διευκρινίζεται ότι η ΕΠ.Α./ΕΘ.Ε.Α. δεν θα εγκρίνει οποιαδήποτε αγωνιστική εκδήλωση έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2013, αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθούν οι επαφές και η υπογραφή του νέου συμβολαίου”.

Nωρίτερα (χθες) ο ΣΟΑΑ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου) σε σχετική του ανακοίνωση τόνιζε: “Γνωρίζοντας ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που κάλυπτε τους αγώνες αυτοκινήτου μέχρι πέρυσι δεν είναι πλέον σε ισχύ ,καλούμε όλους τους φίλους συναθλητές να μην συμμετέχουν σε κανένα αγώνα οποιουδήποτε είδους ,αν δεν καλύπτεται από ίδιο επίπεδο ασφάλισης με το παλαιότερο συμβόλαιο. Οποιαδήποτε κίνηση από μεριάς οργανωτών να κάνουν αγώνες με πρόχειρα ασφαλιστήρια ,κατωτέρου επιπέδου μας βρίσκει αντίθετους και θα εναντιωθούμε σε αυτήν με όσα μέσα διαθέτουμε, γιατί προσωπικός μας σκοπός είναι η ασφάλεια των θεατών και των οδηγών”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube