Απολογήθηκε στα μέλη της ομάδας ο Φέτελ

Απολογήθηκε στα μέλη της ομάδας ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Red Bull και ζήτησε συγνώμη από τα μέλη της ομάδας για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Μαλαισίας.

Ο Γερμανός βρέθηκε στα κεντρικά της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το Γκραν Πρι της Κίνας και άδραξε την ευκαιρία να απολογηθεί στο προσωπικό της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γερμανός οδηγός αγνόησε τις εντολές της ομάδας στον αγώνα της Μαλαισίας και παρότι του ζητήθηκε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, ρίσκαρε και προσπέρασε τον team mate του, Μαρκ Γούεμπερ, παίρνοντας τη νίκη.

Τα όσα είπε ο Φέτελ στα μέλη της ομάδας, τα αποκάλυψε στο Sky Sports News ο επικεφαλής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ. «Τους είπε ότι δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω και παραδέχθηκε πως αυτό που έκανε ήταν άσχημο» ανέφερε ο Χόρνερ.

«Απολογήθηκε σε κάθε μέλος της ομάδας για την πράξη του, γιατί κατανοεί ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και το να είναι μέλος της είναι σημαντικό για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους».

Ο Χόρνερ ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως πρόθεση της ομάδας ήταν να κερδίσει ο Γούεμπερ, ενώ έδωσε και τέλος στα σενάρια φυγής του Αυστραλού οδηγού από την ομάδα, που ακούστηκαν.

«Πρόθεση της ομάδας ήταν να κερδίσει ο Μαρκ, και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος» συνέχισε. «Είναι αρκετά μεγάλος και ξέρει πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση από την ομάδα να δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Έχει στη διάθεσή του ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίσει αγώνες και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τελειώσει τη σεζόν μαζί μας. Το θέμα συζητήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και πλέον το συμβάν θεωρείται λήξαν».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube