Η Novitec βελτιώνει τη Lamborghini Urus

Η Novitec βελτιώνει τη Lamborghini Urus

Το SUV επιδόσεων γίνεται ισχυρότερο με ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση.

Η Novitec παρουσίασε μια σειρά από βελτιωτικά πακέτα για την Lamborghini Urus τα οποία εκτός από την εμφάνιση περιλαμβάνουν επεμβάσεις σε ανάρτηση, εξάτμιση και κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Urus

Novitec

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο Esteso widebody περιλαμβάνει προεκτάσεις για τους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και τα φτερά, έναν μεγαλύτερο διαχύτη, νέο καπό με εσοχές και πρόσθετα μέρη από ανθρακονήματα για την αεροτομή, τους καθρέφτες και τις εισαγωγές αέρα. Νέες είναι και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης με σχήμα παραλληλόγραμμου, οι οποίες διατίθενται σε μαύρη απόχρωση ή με χρώμιο.

Όσοι ιδιοκτήτες θέλουν κάτι πιο διακριτικό, μπορούν να παραλείψουν τα φαρδύτερα φτερά και τις ποδιές, μένοντας στις διακριτικές ανθρακονημάτινες προσθήκες περιμετρικά του αμαξώματος.

Οι σφυρήλατες ζάντες Type NL 4 έχουν διάμετρο 23" και φορούν μεικτά ελαστικά Pirelli P-Zero, 285/35 R23 εμπρός και 325/30 R23 πίσω. Η Novitec έβαλε το χεράκι της και στην ενεργή αερανάρτηση της Urus η οποία χαμηλώνει κατά 25 mm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lamborghini Urus βελτιωμένη από την Manhart Performance

Novitec

Για τα μηχανικά μέρη του SUV επιδόσεων εταιρεία προσφέρει 3 επίπεδα βελτίωσης με την ισχύ του twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 782 PS (+132 PS).

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο Stage 1 που περιλαμβάνει ηλεκτρονικό κιτ Novitec N-Tronic το οποίο επεμβαίνει στη χαρτογράφηση, ανεβάζει την απόδοση στους 747 PS και τα 958 Nm ροπής χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,3". Το Stage 2 προσθέτει εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με λιγότερους περιορισμούς, ανεβάζοντας την απόδοση στους 782 PS και 1032 Nm ροπής. Τέλος, το Stage 3 προσθέτει επιπλέον σπορ καταλύτη με αποτέλεσμα ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση 774 PS και 998 Nm ροπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lamborghini Urus Venatus από την Mansory

Novitec Urus

Δε γνωρίζουμε αν οι επεμβάσεις της Novitec έφεραν την Urus ακόμα υψηλότερα στην κατάταξη με τα ταχύτερα SUV του κόσμου όμως είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από τους ιδιοκτήτες της "πρακτικής" Lamborghini θα το επιλέξουν περισσότερο για τον τρομακτικό ήχο και την επιβλητική παρουσία και λιγότερο για την ουσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Top 5: Τα ταχύτερα SUV στον κόσμο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube