Ένα Ford Ranger που έγινε… Mustang! [video]

Ένα Ford Ranger που έγινε… Mustang! [video]

Τι γίνεται όταν ένα Ford Ranger βρεθεί σε… τρυφερές στιγμές με μια Mustang; Γεννιέται το «Mustanger»!

Δεν είμαι φαν των μετατροπών και πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω το όφελος από το πάντρεμα δυο διαφορετικών κατηγοριών. Αλλά στην περίπτωση του εικονιζόμενου Ford, το τελικό αποτέλεσμα της «αιμομιξίας» ενός Ranger και μιας Mustang… τα σπάει, που θα έλεγε και ο γιός μου!

Το «πρησμένο» και χαμηλωμένο Ford Ranger είναι προϊόν της ταϊλανδέζικης εταιρείας, Wat Ford, που όπως φανερώνει και το όνομά της ειδικεύεται στα μοντέλα της Ford και το πείραγμά τους. 

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ η ομάδα πήρε δυο αγαπημένα οχήματα του «Μπλε Οβάλ», με τη Mustang να αναλαμβάνει να δώσει ένα νέο πρόσωπο στο pick-up Ranger, που αποτελεί και τη βάση του όλου εγχειρήματος. Μάσκα, φωτιστικά σώματα και φυσικά το κόκκινο χρώμα με τις λευκές ρίγες φέρνουν την αίγλη του αμερικάνικου pony car και πραγματικά μεταμορφώνουν, το pick-up της Ford.

Από εκεί και πέρα, τα φουσκωμένα φτερά προσθέτουν τον απαραίτητο δυναμισμό και η νέα ανάρτηση με υδραυλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους, επιτρέπει στο «Mustanger» να ρυθμίζει την απόστασή του από το έδαφος κατά βούληση. 

Το αν οι μετατροπές έχουν συνεχιστεί και κάτω από το καπό δεν το γνωρίζουμε, αλλά δεν θα μας χάλαγε ακόμα και αν έχει τον ταπεινό EcoBlue ντίζελ, κάτω απ’ αυτό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube