FΙΑΤ Panda Waze: Το πιο… κοινωνικοποιημένο αυτοκίνητο πόλης

FΙΑΤ Panda Waze: Το πιο… κοινωνικοποιημένο αυτοκίνητο πόλης

Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των οδηγών.

Το Waze είναι ένα λογισμικό πλοήγησης, που λειτουργεί σε smartphones και tablet με υποστήριξη GPS. Η εφαρμογή εξαγοράστηκε το 2013 από την Google και είναι διαθέσιμη σε iOS και Android συσκευές.
Τι σχέση έχει αυτό με τη FΙΑΤ;

Η εταιρεία συνεργάστηκε με το Waze και ενσωμάτωσε την εφαρμογή αυτή με το Panda Uconnect. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του Panda Waze θα μπορεί να μοιράζεται δεδομένα και πληροφορίες με άλλους κατόχους-οδηγούς αυτοκινήτων.
Οι χρήστες Waze παγκοσμίως, συνεργάζονται καθημερινά αναφέροντας τις συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο - επιτρέποντας στην εφαρμογή πλοήγησης Waze να βρει τις καλύτερες διαδρομές.

Η εφαρμογή είναι πάντα σε θέση να συστήσει την ταχύτερη διαδρομή βάσει δεδομένων που παρέχονται σε πραγματικό χρόνο από περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα. Από τις πληροφορίες κυκλοφορίας έως τις λεπτομέρειες των σταθμών ανεφοδιασμού με τις χαμηλότερες τιμές, το Waze είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος ταξιδιού για την «επιβίωση στην καθημερινή αστική περιπέτεια».

Η αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της εφαρμογής Waze και του Panda Uconnect, επιτρέπει στο σύστημα να παρέχει στον οδηγεί και εξατομικευμένες πληροφορίες, όπως είναι η πίεση των ελαστικών, το καύσιμο που απομένει στο ρεζερβουάρ και τα χιλιόμετρα που μπορεί να αυτό να διανύσει, απευθείας κλήσεις προς την Εξυπηρέτηση Πελατών της FΙΑΤ ή βοήθεια για οδική βοήθεια κτλ.

Τέλος η εφαρμογή Panda Uconnect διαθέτει επίσης την υπηρεσία "Find myCar", για να βοηθήσει τους οδηγούς να θυμούνται πού σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους, ενώ αν  ενεργοποιηθεί η λειτουργία "Υπενθύμιση αντικειμένων" υπενθυμίζει στον οδηγό να μην αφήνει τα πράγματα στο αυτοκίνητο μετά την έξοδο του.

Για όλα αυτά αρκεί να «κουμπώσετε» το smartphone σας στην ειδική υποδοχή του ταμπλό για να είστε δικτυωμένοι ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube