Smart fourjoy, έτσι θα είναι το νέο 4θέσιο Smart [νέα ενημέρωση]

Smart fourjoy, έτσι θα είναι το νέο 4θέσιο Smart [νέα ενημέρωση]

H Smart έδωσε στη δημοσιότητα -μάλλον κατά λάθος- τις φωτογραφίες του πρωτοτύπου fourjoy που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα.

Με το πρωτότυπο fourjoy, η Smart μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι η επόμενη γενιά των μικρών αυτοκινήτων της εταιρείας.

Όπως υποδεικνύει και το όνομα, το πρωτότυπο θα είναι 4θέσιο και μπορεί να έχει αφαιρούμενες πόρτες. Εμπρός μπορούμε να διακρίνουμε τα τραβηγμένα προς τα πίσω φανάρια, την προτεταμένη μάσκα και τα μεγάλα φώτα ομίχλης.

Οι φωτογραφίες του πρωτοτύπου fourjoy ανήκουν στην ηλεκτρική έκδοχή του, αλλά και το αυτοκίνητο με το θερμικό κινητήρα δεν θα απέχει διαίτερα από αυτό που βλέπουμε.

Με τη περιγραφή «προπομπός μια νέας έξυπνης γενιάς», το fourjoy φαίνεται ότι θα φορά μεγάλες αλουμινένιες ζάντες που θα κουμπώνουν αισθητικά με τους μυώδεις θόλους.

Η επόμενη γενιά Smart είναι προγραμματισμένη να διατεθεί προς πώληση στην Ευρώπη νωρίς το 2015 και αρκετούς μήνες αργότερα στις υπόλοιπες αγορές. Όσον αφορά τις διαστάσεις του, το νέο fourjoy αναμένεται να είναι 20-25 πόντους πιο μακρύ από το υφιστάμενο ForTwo και 7,5-10 πόντους πιο φαρδύ.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Smart δεν έχει κάνει γνωστές έστω και λίγες πληροφορίες για το νέο τετραθέσιο αυτοκίνητό της. Όποτε κάποιες τέτοιες γίνουν γνωστές, θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.

[Πηγή Smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube