Νέο Citroën Cactus, διαρροή φωτογραφιών

Νέο Citroën Cactus, διαρροή φωτογραφιών

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτοτύπου Citroën Cactus διέρρευσαν στο ίντερνετ, μία μέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση του αυτοκινήτου και πέντε ημέρες πριν από το ντεμπούτο του στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Ύστερα από μια φωτογραφία και ένα video που χρησιμοποιήθηκαν από τη Citroën ως teasers για το πρωτότυπο Cactus, μια σειρά από τις φωτογραφίες του γαλλικού crossover διέρρευσαν στο ίντερνετ.

Όπως ένα μίνι Evoque, το πρωτότυπο Cactus είναι ένα στιλάτο crossover με αμάξωμα από πλαστικό και μέταλλο, κεκλιμένο παρμπρίζ που θυμίζει αεροπλάνο και εμπρός φανάρια LED.

Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η επικλινής οροφή, οι μεγάλες αλουμινένιες ζάντες και οι προφυλακτήρες «Air Bump», άτρωτοι σε μικροχτυπήματα και γρατζουνιές.

Το ανοικτό κόκπιτ του Cactus είναι κομψά ντυμένο με ύφασμα και δέρμα, και διακοσμημένο με μεταλλικά στοιχεία. Το καντράν είναι ψηφιακό, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψυχαγωγίας και ένα αποκλειστικά γι’ αυτό σχεδιασμένο σύστημα αερισμού/κλιματισμού.

Η Citroën δεν έχει κάνει ακόμα λόγο για τα μοτέρ ή γενικότερα τις πηγές ισχύος του Cactus, αλλά από την οθόνη του συστήματος infotainment μπορούμε να συμπεράνουμε ότι χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα με ηλεκτροκινητήρα.

Το νέο Citroën Cactus θα αποκαλυφθεί επίσημα αύριο Πέμπτη 5/9, οπότε και θα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

[Πηγή Autowp.ru μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube