Jaguar C-X17, πρώτη φωτογραφία

Jaguar C-X17, πρώτη φωτογραφία

Η Jaguar δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία του πρωτοτύπου C-X17 που θα δούμε στο σταντ της βρετανικής εταιρείας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, την άλλη εβδομάδα.

Η φωτογραφία είναι η εμπρός όψη του αυτοκινήτου, εικόνα καθ’ όλα αναμενόμενη και χωρίς εκπλήξεις.

Σχεδιασμός και ακμές προέρχονται από τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας με σαφώς πιο «φουσκωμένα» χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν την καταγωγή crossover του νέου C-X17. Χαρακτηριστικά σημεία του αυτοκινήτου η μεγάλη μάσκα και οι αντίστοιχα μεγάλες αεροεισαγωγές. Από τη φωτογραφία teaser που δημοσιεύσαμε πριν από λίγες ημέρες, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η Jaguar C-X17 θα διαθέτει σπόιλερ στο χείλος του πορτμπαγκάζ, επικλινή οροφή και πίσω φώτα εμπνευσμένα από την F-type.

Η έκδοση παραγωγής της Jaguar C-X17 θα βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα PLA (Premium Lightweight Architecture) που θα χρησιμοποιεί επίσης και η Jaguar XS, το νέο μεσαίο σεντάν και αντίπαλος της νέας BMW 3 και του προσεχούς Audi A4. Η βρετανική εταιρεία περιγράφει το πρωτότυπο C-X17 ως μια σχεδιαστική σπουδή που παρουσιάζει το «υπερσύγχρονο, προσαρμοζόμενο αλουμινένιο πλαίσιο» της Jaguar.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube