Διαρροή φωτογραφιών αποκαλύπτει το πρωτότυπο Renault Initiale Paris

Διαρροή φωτογραφιών αποκαλύπτει το πρωτότυπο Renault Initiale Paris

Ένα πρωτότυπο που αποτελεί τον προπομπό μιας ολόκληρης μάρκας, της Initiale Paris, μέσα στην ίδια τη Renault.

Ύστερα από τη φωτογραφία-teaser με το φανάρι ενός μυστηριώδους αυτοκινήτου, η διαρροή δύο φωτογραφιών αποκάλυψε ένα πρωτότυπο μεγάλο MPV, το πρώτο Renault Initiale Paris, που θα κάνει την πρεμιέρα του μεθαύριο Δευτέρα 10/9 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Οι αναφορές λένε ότι το πρωτότυπο Initiale Paris προδιαγράφει την επόμενη γενιά του Renault Espace, που παραμένει απαράλλαχτο από το 2003. Προηγουμένως είχε επιβεβαιωθεί ότι αυτό το μοντέλο θα είναι το έκτο κατά σειρά στο πρόγραμμα «Circle of Life» του αρχισχεδιαστή της Renault, Laurens van den Acker.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2010 με το πρωτότυπο Reanult DeZir στο Σαλόνι του Παρισιού και περιέλαβε και άλλα πρωτότυπα, όπως το Twin’Run και R-Space.

Η Renault λέει ότι το πρωτότυπο Initiale Paris περιγράφει το όραμά της για την premium αυτοκίνηση. Η Initiale Paris ως φίρμα πια, θα αποτελέσει μια ξεχωριστή γκάμα/μάρκα μέσα στη Renault, κατά το πρότυπο της σειράς DS της Citroën. Το πρώτο της μοντέλο, το εικονιζόμενο MPV, αναμένεται να τo δούμε σε εκδοχή παραγωγής το 2014, αρχικά ως μια πολυτελή έκδοση του νέου Espace της Renault. To ίδιο θα ακολουθηθεί, αρχικά τουλάχιστον, και για τα άλλα μοντέλα που θα απαρτίσουν την γκάμα της Initiale Paris.



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube