Φρεσκαρισμένο Nissan GT-R στο Tokyo Motor Show [video]

Φρεσκαρισμένο Nissan GT-R στο Tokyo Motor Show [video]

H Nissan φρεσκάρει το στάνταρ GT-R για να κρατηθεί στο προσκήνιο μέχρι την έλευση του ολοκαίνουργιου μοντέλου το 2015.

Μπορεί τo GT-R Nismo να είναι η μεγάλη ατραξιόν του Tokyo Motor Show, αλλά στο σταντ της Nissan θα βρίσκεται και το «θνητό» αναβαθμισμένο στάνταρ GT-R.

Το φρεσκαρισμένο Nissan GT-R θα βρίσκεται στις ιαπωνικές εκθέσεις αρχής γενομένης από τις 2 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να προφέρει «ένα νέο επίπεδο εκλέπτυνσης» χωρίς όμως κανένα συμβιβασμό στις επιδόσεις.

Εξωτερικά δείχνει ίδιο με τον προκάτοχό του με μόνες διαφορές τα multi-LED φώτα εμπρός, τα ανασχεδιασμένα πίσω φανάρια και τον χρωματισμό που βλέπετε στις φωτογραφίες (έξτρα), υπό την κωδική ονομασία Gold Flake Red Pear.

Στην καμπίνα οι αλλαγές είναι επίσης περιορισμένες, με πιο ξεχωριστή από αυτές τα ημι-δερμάτινα καθίσματα με τα εξώραφα σε μπεζ ανοιχτή απόχρωση.

Στον τομέα των δυναμικών χαρακτηριστικών, η Nissan προχώρησε στην εκ νέου ρύθμιση της ανάρτησης, επιλέγοντας άλλη σκληρότητα για τα εμπρός ελατήρια και αναβαθμισμένα αμορτισέρ. Το GT-R 2015 διαθέτει επίσης, σύμφωνα με τη Nissan, βελτιωμένο σύστημα φρένων, νέο τιμόνι και νέα επιλογή ελαστικών -Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT- που υπόσχονται «εκπληκτικό κράτημα στο δρόμο και ακριβείς αντιδράσεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες».

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube