Νέα Porsche 911 GT3 Touring Package

Νέα Porsche 911 GT3 Touring Package

Διαφορετική εμφάνιση και εξοπλισμός, αλλά παρόμοια γεύση για την 911 GT3 με το Touring Package.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Porsche 911 GT3 με το Touring Package. Η ουσιαστικότερη αισθητική διαφορά σε σχέση με την κανονική GT3 είναι η απουσία της μεγάλης πίσω αεροτομής που έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό αεροδυναμικό χείλος.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η νέα 911 GT3 Touring Package θα έχει τον ίδιο ακριβώς κινητήρα των 500 ίππων που έχει και η 911 GT3, αλλά δεν θα έχει την δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και θα προσφέρεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο.

Από πλευράς επιδόσεων, η νέα έκδοση δεν θα διαφέρει σε σχέση με την κανονική GT3, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,9” και η τελική της ταχύτητα θα πλησιάζει τα 320 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα Porsche 911 GT3

Ακόμα, σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα η Porsche δεν θα σας χρεώσει για την αφαίρεση της μεγάλης πίσω αεροτομής και ορισμένες μικρές λεπτομέρειες στην καμπίνα. Απεναντίας θα διαθέτει την ίδια τιμή με την κανονική GT3 και θα μπορεί να εξοπλιστεί με στοιχεία όπως το Chrono Pack, τα κεραμικά φρένα, το σύστημα ανύψωσης του ρύγχους κ.α.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube