Έκδοση Cross και για το Fiat Freemont

Έκδοση Cross και για το Fiat Freemont

Στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί η «σκληροτράχηλη» έκδοση του Fiat Freemont.

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του Fiat Panda Cross, η ιταλική εταιρεία θα μας δείξει στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης και την έκδοση Cross του μεγάλου πολυμορφικού Freemont.

Το νέο Fiat Freemont Cross ξεχωρίζει αισθητικά από την απλή έκδοση χάρη στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα σκουρόχρωμα φώτα και τις νέας σχεδίασης γκρι ζάντες αλουμινίου 19”.

Στο εσωτερικό της έκδοσης, συναντάμε νέες μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με γκρι ραφές και σκουρόχρωμα διακοσμητικά πάνελ σε πόρτες και κεντρική κονσόλα. Ο εξοπλισμός παραμένει πλούσιος και περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με οθόνη αφής 8,4”, κάμερα οπισθοπορείας και ηχοσύστημα της Alpine.

Στα μηχανικά μέρη δεν συναντάμε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι το Fiat Freemont Cross διαθέτει 2λιτρο MJT με απόδοση 140 ή 170 ίππους. Όπως και η απλή έκδοση, έτσι και η Cross προσφέρει τετρακίνηση μόνο στην έκδοση με τους 170 ίππους και μόνο σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. Η βασική των 140 ίππων είναι δικίνητη και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η εμπορική διάθεση της νέας έκδοσης Cross του Fiat Freemont θα ξεκινήσει στις αρχές του φθινοπώρου.

[Πηγή: Fiat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube