Chevrolet: Γεύση από την ανοικτή Corvette Stingray

Chevrolet: Γεύση από την ανοικτή Corvette Stingray

Εικόνες της έκδοσης Convertible από την επίσημη παρουσίαση της Corvette.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Chevrolet Corvette Stingray έκρυβε ακόμα μια έκπληξη για τους φίλους του αμερικανικού μοντέλου, με την αποκάλυψη της ανοικτής έκδοσης Convertible.

Μπορεί η Corvette Stingray να έχει αποσπώμενη μεταλλική οροφή που αποθηκεύεται στον πίσω χώρο αποσκευών, όμως αυτό δεν εμπόδισε την Chevrolet από το να εξελίξει την έκδοση Corvette Convertible.

Corvette Convertible

Οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων εντοπίζονται στο άνω τμήμα του αμαξώματος πίσω από την καμπίνα. Η Corvette Convertible έχει δύο φουσκώματα που ξεκινούν από τα προσκέφαλα των καθισμάτων και σβήνουν προς την ουρά. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα μικρό παρμπρίζ, μπροστά από το κάλυμμα του κινητήρα με τρεις εσοχές για την καλύτερη ψύξη του.

Σε αντίθεση με την Coupe, η Convertible δεν έχει διάφανο κάλυμμα για το μοτέρ όμως επωφελείται από μηχανισμό αναδίπλωσης της οροφής, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται πλήρως αυτοματοποιημένα. Άλλη μια διαφορά είναι πως στην κορυφή της ουράς δεν βρίσκεται πλέον η σταθερή αεροτομή. Τα πλάνα της ανοικτής Corvette δεν μας έδειξαν την οροφή του μοντέλου οπότε δε γνωρίζουμε αν θα είναι υφασμάτινη ή μεταλλική.

Μετά από αυτό το σύντομο preview, η Corvette Stingray Convertible αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube